Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Plec cu capul sus de la Craiova"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.02.2014

Foto: Bogdan Dănescu

Întâmpinat la Oradea din postura de jucător emblematic, în aplauzele celor 2500 de spectatori, confruntarea din Arena Antonio Alexe a fost ultima pentru Nemanja Maric alături de SCM "U Craiova. La scorul de 75-74 în favoarea oltenilor sârbul a ratat ambele libere de care dispunea, iar William Franklin a adus victoria echipe bihorene graţie unei aruncări marcate în ultimele secunde.

În urma acestui rezultat negativ conducerea clubului craiovan a luat decizia de a-i rezilia contractul fundaşului în vârstă de 30 de ani. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Nemanja Maric a dorit să-şi exprime punctul de vedere referitor la cele petrecute în zilele precedente.

Este prma oară în cariera mea când sunt dat afară de la o echipă şi părăsesc oraşul la începutul lui februarie, aşa că e oarecum ciudat. A fost un sezon lung şi greu pentru mine. Am văzut 3-4 jucători respectiv un antrenor cum părăsesc echipa.

Pe lângă toate aspectele acestea, eu nu am jucat la adevărata mea valoare. Am încercat din răsputeri, am dat totul la antrenamente şi am încercat, prin jocul meu, să duc echipa din Craiova la potenţialul ei maxim, însă nu mi-a reuşit. Din păcate în viaţă oricât ai încerca, uneori nu e îndeajuns.

Plec de la Craiova cu capul sus, ştiind că am dat tot ce am avut mai bun exprimând în acelaşi timp o conduită profesionistă. Sunt fericit că am avut plăcerea să cunosc nişte oameni speciali la Craiova, am legat multe prietenii.

Nu în ultimul rând doresc mult succes în continuare tuturor celor de la Craiova.

15 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Jucatori
    Intr-adevar,un sportiv ireprosabil,care pentru conduita avuta merita tot respectul!
    Pe de alta parte,fara a mai particulariza,fiindca problema este una de ordin general,sunt cateva aspecte esentiale legate de integrarea unui jucator,si,in opinia mea,ele suna astfel:
    -chestiuni de natura individuala,anume "poveri" fizice sau psihice cu care jucatorul vine incarcat din experientele profesionale anterioare si care din nefericire adesea sunt tratate superficial
    -chestiuni legate de filozofia de joc adoptata,cum perfect facea aceasta observatie userul "pbaschet",ceea ce ar implica aducerea tipului de jucatori potriviti acestei filozofii
    -"last but not least",in ziua de astazi sportul a devenit din ce in ce mai mult o marfa,de aceea este esential in ecuatie publicul caruia i te adresezi,cu gusturile si dorintele sale(ca sa exemplific,genul de echipa Oradea,riguroasa spre migaloasa,care prefera organizarea perfecta in detrimentul fanteziei,etc,ar fi apreciata poate la Craiova,dar nu "gustata",sau nu ar starni pasiunea fanilor;sau,mergand spre jucatori,este motivul pentru care la noi cei mai iubiti au fost Dzambic,sau si inca este Bureau)

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Felicitari
      Felicitari pt. comentariul execelent.
      Exact acelasi lucru punctam si eu anterior ca sunt diferente de mentalitate intre publicul di Oradea si cel din Craiova fara ca cineva sa fie mai bun ca si celalalt. in cel mai bun caz ne poate lacea noua mai mult sau mai putin.

      cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Felicitari
      Felicitari pt. comentariul execelent.
      Exact acelasi lucru punctam si eu anterior ca sunt diferente de mentalitate intre publicul di Oradea si cel din Craiova fara ca cineva sa fie mai bun ca si celalalt. in cel mai bun caz ne poate lacea noua mai mult sau mai putin.

      cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova blackworld94 :

    Darko Habus
    Rade Dzambic dezvaluie pe pagina sa de Facebook ca Darko Habus se intoarce la SCM Universitatea Craiova. O veste buna, zic eu.

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    adevarat
    Da, Darko HABUS e deja in Craiova. URMEAZA SA REVINA RADE "TURBO" Dzambic... SI castigam balkanleague :))

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Fantastic!
    A revenit Habus,a revenit Mutu,cica revine si Bute,daca nu li se rupea sania alora la Soci incepea fiesta in sportul romanesc!

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Craiova
    Un MARE + pentru Craiova aceasta despartire!
    Ajunsesem sa tremuram când intra Maric pe parchet!...nu e normal!...acum vad ca loveste si in club!...ok,sa fie sanatos!
    Altfel,nu vad ce ''value added'' ar aduce Habus la echipa!...e ca ciorba reincalzita!...sa nu se termine ca si cu Dzambic!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Maric
    Un aparator foarte bun dar care nu face fata presiunii. Din pacate pentru el statistica la Craiova e cu mult sub ce a avut la Oradea. Nu a dat randament pe postul 1, cel mai bine se simte pe 2. Cred ca vina este doar pe jumatate a lui, e vorba de alcatuirea lotului si de antrenor. Habus e OK pe 2 dar l-am dat afara pe Maric ca nu se descurca pe 1 de ce ne trebuie 2? Pe Babic inca nu l-am vazut sa fie un 1 clar.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    tardiv pareri de rau
    de frate maric,daca-ti tremura mana la libere ca si jucator profesionist ce esti,acum platim pretul si noi si tu...noi ca spargem televizorul de nervi,tu ca nu mai ai echipa...

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    TRADARE
    Maric a evoluat sub orice asteptari la Craiova. Poate nu i s-a potrivit stilul. Poate s-a implicat superficial la aceasta echipa. Dar la meciul cu Oradea a fost ceva mai grav. Acolo putem suspecta un joc "pe fals" al acestuia. Antrenorul Achim le-a spus celor de la Oradea, in ultimul time-out, cu 15 secunde inainte de final, sa-l faulteze pe Maric. Oare de ce?

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      @b1
      tinere, esti intro eroare grava!!!
      achim le-a transmis sa faulteze pe oricare de la craiova cu exceptia lui seals...
      las-o ca macane cu tradarea!

      cu 10 ani în urmă (15.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    niet
    Nu este adevarat!
    Achim a spus foarte clar: fault la Maric. Asa a tradus si comentatorul, dealtfel.
    Apoi, eu vorbesc de suspectare de joc "pe fals". Avem destule indicii la acest meci. Chiar si daca Maric a fost de bunacredinta, prestatia lui mediocra l-a facut incompatibil cu echipa Craiovei.

    cu 10 ani în urmă (07.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Achim a zis fault la oricine in afara de Seals. Daca te iei dupa comentatori inseamna ca nu il inteelgi ce vorbeste...cum eu nu il prea inteleg pe Perisic de ex

      cu 10 ani în urmă (07.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ii penibil sa repetati chestia asta tradarea ca Achim ar fi cerut asa ceva cand a fost clar ca lumina zilei ce a zis. Invatati engleza muicaaaaa!

      cu 10 ani în urmă (07.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    zau?
    Multumesc de sfatul cu invatatul limbii engleze.
    Intr-adevar, tot timpul mai este loc de invatat...
    Din pacate, nu pot sa va dau acelasi sfat. Domnia voastra sunteti, cu siguranta, un as al limbii engleze. Poate un fost olimpic?...
    In fine, spun ca am auzit foarte bine, ca si alti telespectatori, cum a tradus comentatorul transmisiunii. Ce a vorbit in engleza Achim nu s-a inteles chiar asa de clar.

    cu 10 ani în urmă (09.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!