Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Va trebui să ținem pasul cu energia lor"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
10.01.2014

Nemanja Maric a prefațat confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei a 10-a din LNBM. Sârbul  a declarat pentru TotalBaschet că formația lui Țenter este una puternică.

Gaz Metan este o echipă foarte bună, cu o apărare foarte agresivă. Rezultatele lor din campionat nu le arată adevărata valoare. Punctele lor forte sunt apărarea, rezistența și banca lungă și bine organizată.

Maric se așteaptă la o partidă dificilă, în care echipa sa va fi nevoită să se plieze pe jocul rapid al gazdelor.

O să fie un meci dificil. Va trebui să ținem pasul cu energia lor, știm că au nevoie foarte mare de o victorie, așa că trebuie să fim bine pregătiți. Dacă facem asta și ne reușim aruncările avem o șansă mare să câștigăm.

Gaz Metan Mediaș și SCM Craiova se întâlnesc sâmbătă, începând cu ora 17:15, în Sala Sporturilor din orașul de pe Târnava Mare.

10 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova n0 name :

    @ Catalin Chirila
    Buna ziua, As avea de remarcat ca nu ati postat in articolul dumneavoastra ca meciul este transmis pe Digi Sport.
    Remarc de asemenea insistenta cu care la Program TV lipsesc multe meciuri din transmisiile TV. Se face acest lucru intentionat? Sau... se platesc polite ca in toate domeniile?
    In general eu ca iubitor, privitor, practicant al sportului acesta urmaresc zilnic articolele dumneavoastra si nu as vrea sa imi schimb parerea ca ati devenit un site de duzina care nu mai urmareste fenomenul baschetbalistic decat cu numele!

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Digisport
    Cred ca cel mai bine te-ai uita la programul Digisport, nu de alta dar si ei se hotarasc cu cateva ore inainte de meciuri. Nu pot sa-ti spuna cei de la Totalbaschet ce negociaza Digisport.

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe CatalinMed :

    @n0 name
    Bună ziua! Faptul că meciul va fi transmis de DigiSport este specificat în avnacronică. Aici, în declarație, găsiți doar câteva informații despre meci în general.
    Legat de Programul TV, ne cerem scuze. Meciul este adăugat acum și acolo.

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Dzambic :

    Penibil
    Arbitraj penibil,josnic,a facut orice,dar absolut orice sa-i bage in meci pe cei de la Gaz Metan,probabil victoria cu Ploiesti a cam deranjat pe la Federatie...probabil o sa fie premiat pentru victoria Gazului,felicitari pentru mizeria de baschet,baschetul de astazi este mult mai mizer decat cooperativa din fotbal a lui tata Jean.Urat!

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      arbitraj
      Chiar a fost penibil arbitrajul dar in ambele sensuri, nu din cauza asta a pierdut craiova

      cu 10 ani în urmă (11.01.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    no name
    Nu e loc de nicio interpretare in acest sens. Pot sa va confirm ca relatia dintre DigiSport si TotalBaschet este una foarte buna. Singurele meciuri care s-au introduse mai tarziu au fost cele din Euroliga respectiv meciul de azi, din cauze obiective. Vom fi mai atenti din acest punct de vedere, iar transmisiunile TV le veti gasi introduse din timp pentru ca suporterii baschetului sa fie la curent cu jocurile ce se pot urmari la TV. Multumim pentru atentionare!

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Dzambic :

    ts_cata
    O intrebare,pentru fault tehnic nu se da cumva si posesie?Este ca si cum un arbitru de fotbal ar da lovitura libera indirecta la un hent sau fault in careu,ma scuzi dar nu ai cum sa faci o asemenea greseala numai din rautate sau alte scopuri...este imposibil sa fi arbitru de baschet si sa nu cunosti asa ceva si inca ceva...de ce i se tolereaza aceste iesiri lui Tender?Tin minte un meci al Craiovei cand Mandic nu a fost de acord cu o decizie...dar nu a reactionat ca Tender si am fost penalizati...cata o sa imi dai dreptate cand o sa jucati cu Ploiesti sa nu cumva sa aveti tupeul sa-i invingeti pentru ca o sa aiba ei grija de voi.

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    tender?
    Dzambic, esti din alt film(pun pariu ca stii cine ii Tender asta).

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      hmmm...
      ovidiu tender? :)))))))))))))))))

      cu 10 ani în urmă (12.01.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Dzambic :

    scuze
    Evident era vorba de Tenter!Ce ironici suntem astazi nenea unguru :))))Amuzant ca de obicei!

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!