Stiri

Nemanja Maric a debutat în prima ligă din Slovacia cu o înfrângere

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.02.2014

Fostul baschetbalist al celor de la CSM Oradea și SCM Craiova, sârbul Nemanja Maric, a debutat miercuri seara în maieul noii sale echipei, BK SPU Nitra, într-un meci din cadrul primei ligi din Slovacia. Nitra a cedat pe teren propriu împotriva celor de la BC Prievizida, scor 78-87, partidă care a avut nevoie de o repriză de prelungi pentru a-și desemna câștigătoarea. 

Maric a început disputa cu Prievizida din postura de titular, fiind prezent pe parchet preț de 37 de minute. În tot acest timp, fundașul originar din Serbia și-a trecut în cont 8 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, o intercepție, dar și 7 mingi pierdute, terminând cu 1 în dreptul eficienței. Cele 8 puncte marcate de Nemanja au venit pe mâna a 2 aruncări reușite din 5 încercări din interiorul semicercului, respectiv 4 din 6 de la linia de libere. Totodată, baschetbalistul venit de la Craiova a aruncat de 6 ori de după linia de 6.75 metri, însă nu a nimerit ținta niciodată. 

În urma acestei înfrângeri, Nitra a ajuns la cea de-a 11-a înfrângere din această stagiune, având în același timp și 20 de victorii, ocupând poziția a 3-a în campionat. În weekende, Maric și noua sa echipă se vor duela cu cei de la Iskra Svit, locul 4 în Slovacia. 

*Foto: Facebook BK SPU Nitra

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Alex Dabuleanu :

    .
    I-a rezolvat si pe astia :))

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Maric
    Imi pare rau ca-si continua seria evolutiilor jalnice,e clar ca a fost teribil de afectat psihic de desparirea de Oradea,asa cum a dat adesea de inteles...Aceleasi evolutii groaznice le are si Dzambic in Macedonia,renuntarile la cei doi dovedindu-se astfel intemeiate.

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!