Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric a ratat foarte mult în partida cu Clujul

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.11.2013

Nemanja Maric a avut o seară dificilă în partida pe care SCM U Craiova a pierdut-o la prelungiri, scor 86-87, în fața lui U Mobitelco Cluj, la ultimul meci al etapei a 6-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Baschetbalistul în vârstă de 30 ani a irosit nici mai mult, nici mai puțin de opt aruncări libere, câteva dintre ele de o importanță extremă, atât la încheierea secvenței a 4-a, cât și în repriza de prelungiri a partidei. În plus, jucătorul ex-iugoslav a terminat cu 1/7 la aruncările de trei puncte. El s-a descurcat mai bine la încercările din interiorul semicercului, având 6/9 la aruncările de două puncte.

La încheierea unui meci în care a petrecut 32 minute pe parchet, Maric a avut un coeficient de 3 la eficiență în pofida faptului că a bifat 17 puncte în acest meci și a fost al doilea marcator al trupei pregătite de către Andjelko Mandic.

De notat că Maric avea 3/18 la aruncările de trei puncte înaintea acestui meci. Cu alte cuvinte în meciul cu Clujul a aruncat chiar mai modest decât a făcut-o în precedentele partide. În schimb, la linia de pedeapsă, Nemanja avea 10/13, iar acum și-a stricat procentajul semnificativ.

În șase meciuri disputate la nivelul Ligii Naționale pentru SCM U Craiova, Maric are medii de 8.7 puncte, 3.7 pase decisive, 3.5 recuperări și 1.0 intercepții cu 3.0 posesii pierdute. El are 47% la aruncările de două puncte, 16% la trei puncte și 52% la linia de pedeapsă pentru 5.8 la eficiență în 29:44 minute pe meci.

67 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Maric
    E jucatorul cu cel mai slab randament din lotul Craiovei de departe!
    Are o aruncare la cos CATASTROFALA iar ''cel mai bun ANTRENOR'' din Romania continua sa-l joace MECI de MECI peste 30 min!
    Baschetul se joaca pe cosuri iar el la capitolul asta e PENIBIL!
    Datorita in mare masura LUI am pierdut meciurile de acasa cu Steaua si Cluj!....celalalt vinovat se numeste Mandic!
    Daca continuam tot asa nu prindem PO si o sa joace Maric si Mandic cu 200 spectatori in sala!
    Echipa NU JOACA NIMIC!....E CLAR!
    Mandic face echipa,subiectiv, pe prietenii, altfel niciodata nu poate juca un jucator ca Maric peste 30min,cand el e VARZA!
    Avem jucatori pe banca ca Damian,Ciotlaus.Gavrila,toti romani,toti tineri,de ce nu-i baga Mandic si pe ei 2-3-5-7-min pe meci?....n-au loc de Maric?

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      spectatori
      Fara sa te superi pe mine aici se vede diferenta intre specatorii din Ardeal si cei din Craiova. La noi (oradea, cluj, Sibiu, Tg Mures sau timisoara) nu se pune niciodata problema sa fie doar vreo 200 spectatori indiferent cum joaca echipa. Fara sa jignesc pe nimeni eu cred ca in Craiova la Polivalenta au migrat spectatorii de la fotbal acum cand aveti problemele cu cele 2 echipe.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      nu degeaba...
      se aude in sala strigandu-se gol... :D

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ....
      Voi nu ati avut niciodata fotbal!
      Erati slugile lui Dinamo si Steaua...voi ca si cluburi...inafara de Timisoara,toate orasele amintite de tine erau echipele satelit ale celor 2''mari'' de pe timpul comunismului!...Tot fara sa te superi!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      hahaha
      Asta e cu totul alta poveste, vorbeam de spectatori de BASCHET. E evident din replica ta ca am dreptate in ce am spus.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      csm oradea
      Csm Oradea Fondat în anul: 2003, Arena Antonio Alexe, Capacitate: 2000.
      Palmares zero.
      SCM Universitatea Craiova Fondat în anul: 2007, Sala Polivalenta, Capacitate: 4500. Palmares zero.
      Aveti 4 ani de celebritate inaintea nostra.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      avem mai multi...
      ai uitat de DINAMO Oradea... poate ai auzit si de un Toni Alexe care a jucat la noi... pe ceilalti nu-i mentionez pt ca s-ar putea ca nici de el sa nu fi auzit ceva.
      RIP Toni!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      csm e csm
      dinamo este dinamo. Apropo sa stii ca noi in Craiova ne uitam la baschetul Yugoslav: Cibona, Partizan, Yugoplastica, Campionatele Europene, Mondiale cu ei , grecii cu Galis si Yanakis, rusii, italienii, spaniolii erau slabi, francezii nu existau

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      Toni Alexe
      imi pare rau, dar nu l-am vazut niciodata, datorita mediatizarii foarte slabe a baschetului in Romania.
      Dar poate am vazut suficienti jucatori cu mult mai buni ca el.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    maric...
    din pacate pt el nu e un jucator constant, iar unele meciuri le face praf... cel putin in faza ofensiva. faza defensiva o face foarte bine.
    probabil, in acest moment, e afectat si de faptul ca CSM-ul a renuntat la serviciile lui dupa o perioada foarte mare de timp, si acum trebuie sa se acomodeze cu orasul si noua echipa.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Maric
    Noi vrem sa JOACE BASCHET!....deocamdata NU JOACA NIMIC si isi bate joc si de MUNCA CELORLATI colegi din ECHIPA!
    EFECTIV E PENIBIL,da AIR-BALL -uri,bai nene joci la Craiova,nu la Farul Constanta(sa ma scuze cei de acolo,dar au echipa de juniori acum),vezi ca nu-ti intra 1-2,OPRESTE-TE,NU FII NESIMTIT ,sa ajungi la 1/7,2/10,dar numai procentaje din astia are de cand a venit la Craiova!....si Mandic DOARME SI-L UITA PE TEREN!!!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ?
    da, dar a bagat 17 puncte,asa prost si slab cum e, Rade cat a marcat azi, de ce nu a salvat el cu Seals meciul...

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @meea
      Seals nu avea cum sa-l salveze pentru ca nu l-a lasat fluiericiul din Timisoara,i-a dat aiurea a 5-a greseala personala!
      Dzambic nu are loc de Maric sa mai joace!
      Hai sa vorbim de baschet daca vreti,cu cifre ,nu bascalie!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      salvatorii
      Pai Seals si cu Dzambic nu "a salvat" meciul fiindca erau doi...Si daca "a-ti" observat Seals este unul din cei mai constanti si echilibrati jucatori,pe cand Dzambic se stie bine ca este un jucator cu evolutii sinusoidale(d-alea de la analiza matematica,nu de la caile respiratorii).

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Maric
    Intr-adevar ieri a fost dezastruos la aruncari dar faptul ca a aruncat atatea libere nu e vina lui. Nu vad nici un craiovean sa il laude pentru evolutia din defensiva. Adeversarul lui direct a dat 7-8 puncte pe cand a marelui Dzambic a dat 25 si a recuperat 10 de langa el.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ....
      Pe cine a tinut Maric?
      Tu ai vazut meciul?
      Pai Maric nu stie sa stea in ghete!...ce aparare?....baschetul se joaca pe cosuri!...de ce-a castigat Clujul?....a marcat un punct in plus!
      Daca era asa bun de ce l-ati dat afara?.....a fost PENIBIL de cand a venit!...am vazut toate meciurile ,nu am citit cronicile de pe TB,CUM SUNT MULTI DE P-ACI!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ...
      Meciurile le-am vazut si noi dar poate ca am invatat sa privim mai multe aspecte ale jocului. Ca sa folosesc o comparatie din fotbalul atat de drag voua e ca si cum portarul ar fi tot timpul cel mai slab de pe teren pentru ca nu da gol. Daca ai citit si analizele realizate de Adi Micinic este una despre pesic care chiar asa ceva spune. De la Oradea a plecat pentru ca cerut mult mai multi bani in plus fata ce ce salar avea deja si s-a decis sa se renunte la el.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      te pripesti
      sau ai fost doar neatent,am spus-o in repetate randuri ca Maric este indiscutabil unul din cei mai buni aparatori din liga,are si stiinta jocului,gresind insa exagerat in ofensiva(nu stiu daca din dorinta teribila de a da totul sau doar supraevaluandu-si calitatile),caz in care intr-adevar ar trebui sa intervina antrenorul,un jucator in febra meciului fiind in mod evident mai putin lucid decat cineva de pe banca.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @ts cata
      Esti in imposibilitatea de a livra argumente!
      Posibil sa te fi uitat la meciuri,dar ce-ai priceput din ele?
      Ideea e ca toate echipele cu care joaca Craiova nu se mai apara la Maric!...p-asta ai vazut-o?...sau atunci s-a luat curentul?:)))).....toti s-au prins ca e ''varza'' si-l lasa sa arunce,de unde vrea el....asta e cea mai mare umilinta pentru un jucator de baschet...dar stii care e culmea?:))))...ca nici el nu se ''prinde'' si nici MAI ALES MANDIC!:(((((....Maric o fii jucatorul numarul 1 care evolueaza in LMNB dar n-o arata!!!....ba din contra!!!....daca intelegeti BASCHETUL uitati-va pe procentajele lui de la meciurile oficiale de cand a venit la Craiova,o sa-mi dati dreptate!....la fiecare neci jucam 4 contra 6,nu se mai poate!!!....2/10 de la libere,ACASA, pai si junuorii 3 dau mai multe....despre ce vorbim?....nu stie sa patrunda,cand o face ,o pune ''pe langa'',nu vede jocul,nu vede contraatacul,''pe atac'' joaca la adversari!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @Drexler
      Iti dau dreptate in ceea ce priveste procentajele si faptul ca e "lasat" sa arunce deschis. De asemenea toti cei de pe acest forum imi dau dreptate cand spun ca tu nu stii sa porti un dialog. Incepi cu mistocareala ieftina si atat. Eu am scris peste tot faptul ca a fost dezastru la libere, ai dreptate aici asa ca nu mai invoca acelasi argument.
      PS. daca tot esti asa de atent la statistici poate imi explici si mie de ce in acest meci nu comentati nimic de marele Rade care a avut procentaj mai slab la aruncarile din actiune decat Maric (sa fiu mai explicit asa o sa ma intelegi mai bine - aruncarile libere nu se pun aici).

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ts cata
      Nu stiu de ce nu va comentati echipele voastre si o comentati pe Craiova!.....va bagati ca musca-n lapte si dup-aia pozati in victime!....asumati-va riscul asta,daca va bagati aiurea!...daca ati comenta realist,cum o fac alti useri pe aici, nu ar fi nicio problema,cum e Florin4D,de ex!
      Omul isi spune in mod OBIECTIV punctul de vedere,civilizat,nu lezeaza nici simpatizantii altor echipe,cum faci tu de ex,si nici echipele rivale Oradei!
      Incearca sa faci si tu asta si n-o sa te mai iau la misto!


      Maric nu poate fi comparat NICIODATA cu Rade!
      Rade a facut multe pentru Craiova,Maric deocamdata joaca la adversari!....in ceea ce privesc procentajele celor 2,se vede ca n-ai vazut meciul,sau daca l-ai vazut n-ai priceput nimic....Rade a dat 2 trite care i-au iesit din cos,Maric prima mingea si dadea air-ball-uri!
      Terminati-va cu Maric E PENIBIL!....in atac e capat de linie,''moare cu mingea-n mana''!

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      hahaha
      1. Daca imi arati mie un rand unde am fost ironic imi voi cere scuze fata de toti
      2. Putem comenta de orice echipe vrem noi
      3. Asta cu tritele iesite din cos chiar ca e tare

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Pierdere de vreme
      Nici tu n-ai jucat BASCHET in viata ta,se vede asta usor din comment-urile tale!
      Poti sa comentezi despre orice echipa, dar in cunostiinta de cauza,nu asa sa te bagi in seama si muuuuult pe langa subiect!
      Incearca sa-ti vezi de drumul tau,eu n-am vorbit rau nici de echipa Oradei,nici de suporterii ei!

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Atentie...
      Eu nu am criticat echipa Craiovei ci din contra. Tu o critici non-stop si cum ti-am explicat cu argumente sunt lucruri unde ai dreptate sunt lucruri unde nu ai.
      Cat despre jucat baschet, poate eu am jucat mai multi ani decat ai tu de viata.

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    "ce aparare?...baschetul se joaca pe cosuri!"
    se vede ce bun cunoscator al baschetului esti...

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ...
      Multam Ungure!!! Daca esti din Oradea poate iesim la o bere sa povestim despre baschet.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      poate...
      depinde de bere si de eveniment...

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      bere
      din congelator e buna?

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      merge...
      atat timp cat nu luam maimutele cu noi!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    apararea
    echipele mari au aparare, in baschetul european...asa se joaca, e adevarat in american e o alta tactica

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    statistica

    Nr. Crt. Jucător Nr. Jocuri Puncte Medie
    1 Le Var Seals Cortez 4 66 16.5
    2 Travis Lee Bureau 6 98 16.3
    3 Bogdan Popescu 6 89 14.8
    4 Rade Dzambic 5 51 10.2
    5 Nemanja Maric 6 52 8.7
    6 Sten Sokk 6 35 5.8
    7 Sasha Topchov 5 19 3.8
    8 Reinar Hallik 2 6 3.0
    9 Andrei Capusan 6 16 2.7
    10 Mihai Gavrila 6 15 2.5
    11 Viorel Mocanu 6 12 2.0
    12 Mirko Kovac 1 2 2.0
    13 Andrei Damian 5 4 0.8
    14 Marius Mihai Ciotlaus 4 2 0.5

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    Rade pe 4 si Maric pe 5

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ......
      Tu venisi cu statistica,dar nu cu aia BUNA:))))
      Te rog vino cu aia de care spuneam eu si dup-aia vorbim!:))))
      La ce cultura baschetbalistica aveti,ma dezamagesti profund!!!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      statistica
      pune tu pe cea buna
      eu am luat-o de pe site TB

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      .....
      Esti specialista in ce?...in BASCHET,in niciun caz!....daca erai, stiai unde sa te uiti!:)))....eu vorbeam de procentaje,eficienta,etc...intelegi?...nu de cate puncte au marcat jucatorii din lotul Craiovei!:))))....cei care au jucat baschet au inteles din prima la ce m-am referit.....unii dintre cei care intra p-aci ,printre care si tu ,sunteti ''specialisti'' in ironii ,nicidecum in BASCHET!
      Eu am vorbit de Maric!....poti sa ma combati cu argumente?....daca nu lasa-ne!
      Multumesc!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ...
      eu nu am spus ca sunt specialista, si scuze , nu stiam ca numai fostii jucatori au dreptul sa scrie pe aici
      am mai spus, daca va lauda omul ii bai, daca va critica, tot bai ii, asa ca ...no, nu-i bai, ma pot lipsi de voi!
      va doresc sa castigati campionatul si Liga Balcanica , voi si echipa lui Ciulin
      spor la goluri!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ......
      ''Specialista'' in ironii!.....sunt multi ca tine!....nu esti nicio pierdere!
      Incearca sa nu te mai bagi in seama devii ca Maric!:)))
      Adio!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ......
      ''Specialista'' in ironii!.....sunt multi ca tine!....nu esti nicio pierdere!
      Incearca sa nu te mai bagi in seama devii ca Maric!:)))
      Adio!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    si
    Sokk care e singurul jucator care imi place de la Craiova e pe 6 si nu il face nimeni praf

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Apreciati daruirea celor doua echipe
    Sunteti plini de rautati, nu inseamna ca daca noi nu avem traditie in baschet nu trebuie sa ne bucuram de echipa noastra sau sa nu avem si noi asteptari la rezultate mai bune.Nu vad pe unul sa aprecieze jocul echipelor,spiritul lor de lupta sau dintre cei care va considerati cu o traditie in ale baschetului sa va vad ca faceti niste comentarii pur tehnice.Baschetul este un sport elevat nu este un fenomen "ultras", chir nu putem spune la unison ca a fost un joc spectaculos cu o atmosfera fantastica in sala?Felicit cele 2 echipe pentru spectacol!Forta Craiova!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      :))))
      nu pot fi toti cunoscatori in ale baschetului...
      ultras il faceti voi...

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      unguru
      tu esti dovada..... prin comentariile pe care le faci, a cunoasterii si intelegerii jocului de baschet.Ms ca ne impartasesti aceste cunostinte :)))

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      am o dilema...
      la aruncari libere se striga... gOl
      la cos de 2 puncte... gOOl
      si la cos de 3 puncte... gOOOl
      ???????

      asta e intrebarea si marea mea dilema.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      pt unguru
      In Grecia te-ai numi Malakas.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      vai vai
      trecem la rautati si cuvinte grele...
      din pacate pt tine, "ti-o faci singur" folosind asa limbaj.
      dar oare nu e acelasi lucru?

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @unguru
      Sa n-ai cumva si dilema cainelui!Dupa toate probabilitatile esti clona lui Hell si cu asta cred ca am spus totul.

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      :))))))))
      ham
      ham ham

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      unguru
      e traducerea in romana, a ceea ce ti-am spus in greaca

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      .......
      buzesti Iti dai seama ce descoperire ai facut, sunt peste tot si pe oriunde prezent doar sa insult oltenii.... nici un alt roman adevarat nu poate sa insulte un oltean... doar hell o poate face! lol..... copilul meu are o logica mai buna!

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    de apreciat, da
    dar astea au fost spuse aseara deja, nu ne-ai urmarit.. acum ne facem rautacisme...sa ne treaca supararea...!si indemnam la rabdare concentatenii tai!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    erata
    concetatenii

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    se pare ca din nou unii au inventat coada la lopata si anunta targul sa o stie - doar ei au dreptul la opinie!
    toata stima!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    Maric a jucat ce stie , aparare buna, atac cum poate, conducerea voastra l-a adus si Mandic il tine in teren...deci...concluzia?

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      mda...
      concluzia e, ca noi suntem vinovati!!!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ........
      Parca zisesi ca ne lasi!
      Nu te pricepi!...degeaba continui!
      Asta spusei si eu, ca aia doi ''M'' sunt vinovati,nu tu!...asa intelesesei?:))))
      Felicitari inca odata Clujului!....acum ne lasi?:)))

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    problema la Craiova
    ca nu prind mascaricii, care au facut "istorie" la Oradea

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ..
    probabil ai relatii la TB altfel nu ai fii atat de necivilizat!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    aaaa...
    o fi site-ul, forumul vostru?
    ne scuzati in cazul asta...

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    nu e forumul nostru
    dar nici lauda voastra de sine, nu are cum sa va ajute

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Putin off-topic
    O mica precizare:

    Maric, Pesic si Topchov au plecat de la Oradea pentru ca nu li s-a facut absolut NICI O OFERTA de prelungire a contractelor, nici macar nu au existat discutii, doar li s-a strans cu prietenie mana pentru ceea ce au realizat ei in acestia ani. Clubul a dorit o improspatare radicala a lotului care ajunsese la 3 ani sub acest nucleu.

    Informatia e 100% sigura, din surse oficiale, asta ca am vazut ca ts_cata a spus ca Maric ar fi cerut mai multi bani. Nici vorba de asa ceva si chestia asta poate fi citita inclusiv dintr-un interviu acordat de Nemanja care exista si pe totalbaschet daca nu ma insel, in care el a recunoscut ca pleaca cu regret ca nici nu s-a discutat cu el.

    Cat despre baschetbalistul Maric, cu regret o spun, insa nu mi-a parut rau absolut deloc atunci cand am aflat de aceste planuri ale clubului si ca nu vor prelungi intelegerea. Sentimentele sunt sentimente, a fost capitanul nostru 5 ani de zile, insa randamentul e randament, iar pentru Oradea, Maric era un baschetbalist uzat, din toate punctele de vedere.

    Eu cred ca nu e vina lui ca ii sunt atribuite un numar mult mult prea mare de minute. Parerea mea e ca trebuia pastrat si Habus cu care sa imparta pozitia #2. Mandic il foloseste aiurea aproape 40 de minute / meci si e normal ca randamentul sau in ofensiva sa fie foarte modest dintr-un anume punct de vedere, din acest motiv e si o masinarie de turnovers.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Bravo!
      Un punct de vedere realist din partea unui om care ''simte'' jocul de BASCHET!
      Am spus de mai multe ori ca VINA o poarta MANDIC,el e SEFUL!El nu stie sa gestioneze lotul pe care-l are acum,un lot superior valoric celui de anul trecut!...l-am urmarit si acum din tribuna pe MANDIC atunci cand echipa e condusa....e absent,ingana ceva tot timpul,se plimba NERVOS in aria bancii,se uita la tabela,dar nu ACTIONEAZA,NU FACE NIMIC!...nu tu TO,nu tu schimbari.......NIMIC!....NIMIC!!!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    @Florin4D
    Tot respectul meu pt comentariul de mai sus, sper ca si ceilalti fani Oradea sa aiba luciditatea si realismul lui.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    @MIOGIN... si cuvinte grele ca ale tale...

    @Florin4D - din surse foarte sigure (100%) iti spun ca M si P s-au infiintat a doua zi dupa ce CSM a castigat finala mica, la un anumit sponsor, pt a cere mai multi bani pt noul sezon... este motivul pt care nici nu au mai fost ofertati...

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    @unguru
    scenariul descris de tine e de-o puerilitate pe care nu vreau s-o comentez prea mult. adica tu insinuezi ca adevaratul motiv pentru care nu s-au prelungit intelegerile cu ei, e ca imediat dupa ce-am castigat bronzul anul trecut cu Gazul, nici bine nu s-a uscat transpiratia pe ei a doua zi ca au dat buzna in birouri pe la Vajai batand in masa si cersind marirea contractului, iar auzind acestea, Achim si Sere au zis, "nu domle, e un gest badaranesc ceea ce au facut ei, ca au indraznit sa ceara bani mai multi, pe astia nu-i mai vrem, hai sa nu le mai prelungim intelegerile din acest motiv ca au mers sa ceara bani". adica daca nu mergeau cu cerseala si cu mana intinsa imediat dupa ce-am castigat finala mica cu Gazul, vrei sa zici ca ei erau oricum bine mersi in tricourile CSM-ului in clipa de fata ? tu chiar crezi ca, ipotetic vorbind, asta poate reprezinta motivul pentru care ei nu mai sunt la CSM ?


    no comment din partea mea, nu vreau sa intru in discutii pentru ca nu e locul potrivit si nu intereseaza pe nimeni, las lumea si publicul larg care nu are legatura cu clubul nostru sa aleaga varianta care e mai plauzibila cea cu reconstructia echipei, sau cea privind neprelungirea pentru cersit bani.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    @meea
    @meeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
    Relax.NU te pune su superiorii, asa cum s-a autodenumit un papagal pe forum. as fi curios de comenturi daca va fi un arbitraj ca duminica dar in sens opus.in rest e cancan

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    poti...
    sa crezi sau sa nu crezi...
    publicul poate sa creada varianta ta, cea "oficiala" pt presa si sa faca ceva pe varianta mea "puerila" pt fraieri.
    n-a fost nici cu transpiratii, nici cu batai de pumn in masa nici cu cerseala dar a fost motivul pt care nu au mai fost ofertati. 100%

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    plecatii...
    nu cunosc discutiile de culise, daca au cerut sau nu li s-a dat (pina la urma li s-a dat... drumul) dar ma bucur mult ca nu-l mai avem pe exasperantul Maric, mai ales pe finalurile de meci cind facea numai prostii (ceea ce re-editeaza la Craiova); vazindu-l mi-am amintit de sentimentele ce ni le provoca si de seninatatea-i... eu cred ca atita e in stare, atita poate, deci ce mai vreti?!
    P.S. pentru 'specialistii' craioveni: da, noi i-am trimis pe Maric si pe Topchov la voi; daca nu sinteti cuminti urmeaza Pesic :)))

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!