Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric despre duelul cu fosta echipă: „Cred că suntem favoriţi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.02.2015

Sala Sporturilor din Trivale va găzdui astăzi duelul dintre BCM U Pitești și SCM Universitatea Craiova, duel care va debuta la ora 20:15. Nemanja Maric, fostul jucător al echipelor CSM-U Oradea, respectiv SCM U Craiova, actualmente la Pitești, a prefațat confruntarea cu gruparea din Bănie.

Este o partidă foarte importană şi grea pentru noi. Craiova are o echipă bună, care luptă 40 de minute. Eu am încredere în formaţia mea, sper să obţinem victoria. Sunt sigur că putem reveni la forma noastră maximă. De la fiecare meci am aşteptări pozitive. Aşa cum am zis, avem o echipă cu jucători de calitate şi cred că putem obţine victoria cu oricare formaţie din campionat, mai ales pe teren propriu”, a declarat Maric pentru site-ul oficial al clubului argeșean.

De asemenea, Nemanja a spus câteva cuvinte despre actuala echipă a Craiovei, dar și despre întâlnirea sa cu fosta echipă. 

Craiova este o echipă imprevizibilă, dar o echipă care joacă cu inima şi poate să lupte cu orice adversar din campionat. Cred că suntem favoriţii şi echipa mai bună a acestui meci, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Când evoluezi împotriva fostei echipe, există puţine emoţii. Nu am jucat foarte mult pentru Craiova. Am învăţat multe lucruri din sezonul trecut, care îmi sunt necesare situaţiilor actuale”, a recunoscut sportivul ex-iugoslav. 

În final, întrebat ce crede despre perioada prin care trece echipa lui Șapera, Nemanja Maric a declarat următoarele:

„În orice sport este normal ca o echipă să aibă perioade foarte bune, dar şi periode grele. Liga Naţională este foarte interesantă, cu multe echipe apropiate valoric şi cu multe surprize. Ceea ce este esenţial într-un meci de baschet este să joci 40 de minute. În ultimele două meciuri, am avut două sferturi foarte slabe, cu Mureşul în sfertul 3, iar la Mediaş în primul. Este important să rămânem concentraţi pe obiectivul nostru, să rămânem concentraţi pe fiecare minut din meci, să gândim pozitiv şi cel mai important, să avem încredere în propriile forţe. Încă o dată spun, cred că avem jucători de calitate şi antrenori care ştiu reţeta succesului. Putem să câştigăm şi să jucăm la nivel mare numai dacă avem încredere în noi”, a concluzionat acesta. 

*Foto: scmpitesti.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Victorie
    Astazi tinem pumnii stransi!

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    multa daruire
    Maric trebuie sa-ti revii, sa joci mai bine

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!