Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric s-a înțeles cu BCM U Pitești și revine în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.01.2015

BCM U Pitești a perfectat transferul lui Nemanja Maric. Fundașul sârb este un cunoscut al baschetului românesc, evoluând o perioadă bună din cariera sa la CSM-U Oradea după care a trecut și pe SCM U Craiova.

Nemanja Maric s-a născut pe data de 7 octombrie 1983 și măsoară 1.97 metri. El poate acoperi foarte bine poziția 1, cea de conducător de joc dar și poziția 2, cea de fundaș ofensiv.

În acest sezon, Nemanja Maric a evoluat în Bosnia pentru KK Mladost. El a jucat 6 partide pe formația bosniacă și a strâns medii statistice de 10.8 puncte, 4.0 recuperări și 3.8 pase decisive.

Nemanja Maric a jucat în România pentru CSM-U Oradea între 2005-2007 și 2009-2013, devenind și căpitanul echipei bihorene. El a mai jucat în sezon precedent și pentru SCM U Craiova, echipă cu care a participat și în Liga Balcanică. Din 2009 până în 2014, Nemanja Maric a jucat 154 de partide în LNBM și a adunat medii de 11.7 puncte, 4.7 recuperări și 4.4 pase decisive. De-a lungul carierei sale, Nemanja Maric a mai evoluat pentru Vardar Skopje, Konstantin, SPU Nitra și KK Mladost.

În acest moment BCM U Pitești are în lot 7 jucători străini.

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    succes
    Succes Maric! Ești un sportiv adevărat!
    Din păcate de la Oradea continua veștile proaste: și Dani Popesc se operează. Deci i- am pierdut pe Ti bârnă, Gutoaia și Popescu. Sergiu Pop s-a operat la deget, Subotic e la pat țintuit de o răceală puternica. Chiar nu știu cum se antrenează jucatorii.
    Succes Oradea pt ca , chiar avem nevoie!

    cu 9 ani în urmă (07.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bun transfer
    Sa speram ca mai poate juca asa cum a facut.o la oradea.e exact ce ne trebuia un jucator ce poate juca 1 si 2. Parerea mea este ca o sa joace chiar si 3 in unele momente.

    cu 9 ani în urmă (07.01.2015)
    • tzontzolino:

      da
      Corect, un transfer bun- indiferent de forma actuala, pana la urma tot iti ramane ceva din vechiul tu! Intrebarea e daca pleaca cineva sau tinem in caz de accidentari- playoff etc. @soso69- chiar e nasol la voi-ori luati jucatori pentru cateva luni ori promovati niste copii si trageti tare de stranieri. (noi am jucat 40 min cu Ross cand n-am avut inlocuitor)

      cu 9 ani în urmă (07.01.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      jucatori
      de unde sa iei jucatori in perioada asta? ne trebuie jucatori romani. probabil ca vom juca mai mult cu Pasca, Hora si Varga dar e clar ca jocul nostru va avea de suferit. probabil ca sigurul obiectiv va fi calificarea in play off pt ca apoi jucatorii importanti vor fi obositi.

      cu 9 ani în urmă (07.01.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Maric
    Pe mine unul, cât a jucat la Craiova nu m-a convins deloc, ba chiar m-a dezamăgit in multe rânduri. Recunosc, nu m-a preocupat cariera lui, dar nu știu cât va ajuta Piteștiul. soso69, te înțeleg. Scm, echipa noastră, nu are accidentați, dar ne dezamageste tot mai mult pe zi ce trece. Sper din tot sufletul sa ne revenim si voi la fel, pentru ca îmi place echipa voastră si merita rezultate. Hai Craiova!!!

    cu 9 ani în urmă (07.01.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Maric
    La nivelul la care se prezinta pitestenii in acest sezon si ce straini au in lot chiar nu inteleg aceasta mutare. Doar daca au ceva probleme cu accidentarile. Un aparator bun si atat...Nu este un jucator pt primele 4-5 in Liga Nationala

    cu 9 ani în urmă (07.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Maric
    Acest transfer nu poate decat sa fie unul bun pentru echipa. Maric este jucatorul ce poate evolua pe 3 pozitii, lucru ce ne avantajeaza. Avand in vedere ca Ross, Sutalo si Kovac joaca in medie peste 33 de minute, Maric e perfect. Ii poate inlocui pe fiecare dintre cei trei. @adu, @tzontzolino, am vazut pe site ul echipei ca N Kovacevic are fractura de piramida nazala. Depinde cat nu va juca. In orice caz, Maric, bine ai venit! HAI PITESTI!

    cu 9 ani în urmă (07.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!