Stiri

Nemanja Milosevic: „Ne-au dominat clar la capitolul recuperărilor”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.04.2015

CS Energia Târgu Jiu a pierdut partida din semifinalele FIBA EuroChallenge cu Trabzonspor Medical Park la 20 de puncte diferență, scor final 63-83. La finalul întâlnirii, muntenegreanul Nemanja Milosevic a spus care au fost principalele cauze care au dus la eșecul din penultimul act. Totodată, Milosevic a vorbit și despre finala mică, pe care Energia o va juca în compania celor de la Fraport Skyliners, duminică, de la ora 16:30.

„Trabzonspor este acum favorită la câștigarea finalei, având avantajul terenului propriu. În plus au și niște fani care-i sprijină foarte mult, așa cum s-a întâmplat și în meciul din această seară, purtându-i spre victorie. A fost un meci dificil pe toată durata jocului pentru noi, iar ceea ce a făcut diferența a fost capitolul recuperărilor, acolo unde ne-au dominat clar. Într-adevăr, s-a văzut o diferență mare între prima și a doua repriză. Am început foarte tare meciul, am jucat foarte bine în primul sfert, dar ne-au surprins în sfertul următor și au întors avantajul. În cea de-a doua repriză au avut mai multă energie decât noi. Ar fi trebuit să controlăm noi jocul dar nu s-a întâmplat asta.

Acum vom încerca să dăm tot ce putem pentru a ne adjudeca măcar locul 3 și cred că mai avem resurse pentru că în acest sezon am demonstrat că putem să susținem un asemenea ritm în interval de câteva zile. Vom viziona meciul cu Trabzon, vom observa greșelile și vom încerca să remediem ceea ce am făcut rau pentru a aborda cum trebuie partida de duminică”, a declarat elevul lui Antonis Constantinides, citat de site-ul oficial al clubului din Târgu Jiu.

În duelul cu formația din Trabzon, Nemanja Milosevic și-a trecut în cont 11 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și 2 mingi pierdute, totul în 24 de minute jucate. 

*Foto: Elio Castoria (fibaeurope.com)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!