Stiri

Nemanja Milosevic a fost cel mai bun jucător al Energiei în Italia cu un double-double

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.01.2015

Giordan Watson a marcat coșul victoriei pentru Energia Târgu Jiu în meciul cu Enel Basket Brindisi și poate fi considerat eroul confruntării. Totuși, pe lângă coșul americanului, o evoluție foarte bună a avut și muntenegreanul Nemanja Milosevic care a terminat meciul în double-double.

Constantinides l-a folosit pe Nemanja încă din prima secundă a întâlnirii și până la finalul meciului a totalizat 35 de minute petrecute pe teren. În tot acest timp, sportivul ex-iugoslav și-a trecut în cont 23 de puncte, 14 recuperări (10 defensive, 4 ofensive), 2 pase decisive, dar și 3 mingi pierdute. Din punct de vedere al procenajelor, Milosevic a terminat meciul cu 64% (9/14) de la 2 puncte, 33% (1/3) de la mare distanță, respectiv 50% (2/4) din dreptul liniei de fault. 

După meci, MVP-ul confruntării, a spus câteva cuvinte despre duelul cu Brindisi. „A fost foarte dificil să jucăm în această arenă. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, iar rezultatul nu a întârziat să apară. Sunte foarte fericiți pentru că am reușit să obținem această victorie magică”, a mărturisit Nemanja Milosevic. 

Ceilalți trei jucători pregătiți de Antonis Constantinides care au avut o prestație solidă împotriva italienilor de le Enel au fost Andreas Glyniadakis (16 puncte, 9 recuperări), Giordan Watson (16 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări) și Porter Troupe (11 puncte). 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!