Stiri

Nemanja Milosevic a fost cooptat de Olympiacos Pireu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.09.2018

Nemanja Milosevic se va pregăti pentru restul acestui presezon alături de Olympiacos Pireu. Jucătorul muntenegrean a ajuns sub comanda lui David Blatt pentru a completa lotul în această perioadă în care mulți jucători au fost chemați la echipele naționale pentru fereastră din calificăril pentru FIBA World Cup 2019.

Nemanja Milosevic a jucat ultima dată în Bulgaria la Levski Sofia, acolo unde a reușit să cucerească titlul de campion național. Cu medii de 12.6 puncte, 5.4 recuperări și 1.1 pase decisive el a fost desemnat co-MVP al campionatului de la sud de Dunăre.

În sezonul 2017/2018, Milosevic a început sezonul alături de CSM CSU Oradea, echipă pentru care a bifat 14 partide în LNBM și alte 2 meciuri în FIBA Europe Cup. Jucătorul de poziția 4, născut la Bar, s-a remarcat în România la Energia Târgu Jiu, echipă alături de care a câștigat Cupa României și cu care a participat la Final Four-ul EuroChallenge.

În cariera lui, Nemanja Milosevic a mai jucat pentru Buducnost Podgorica, Mornar Bar, Yambol, Ford Burgos, Enel Brindisi, Tsmoki Minsk și Orleans Loiret Basket.

Este greu de crezut că Olympiacos îi va oferi lui Milosevic un contract și pentru restul sezonului. Georgios Printezis, Axel Toupane, Dimitros Agravanis și Aleksandar Vezenkov sunt jucătorii de poziția 4 pe care evoluează și Milosevic, din lotul lui David Blatt iar la poziția 5, unde mai poate juca muntenegreanul, sunt Giorgos Bogris, Nikola Milutinov și Zach LeDay.

Nemanja Milosevic va face deplasarea la Madrid alături de Olympiacos Pireu, acolo unde trupa elenă va desfășura o partidă amicală cu Real Madrid.

foto: ebihoreanul.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    bravo lui
    Inca un jucator trecut prin campionatul nostru ce ajunge intr-o echipa mare de Europei.

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!