Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Milosevic după meciul cu Sibiu: „Fiecare și-a făcut treaba foarte bine pe ambele faze”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.11.2014

Cel mai bun baschetbalist de pe teren în meciul dintre Energia Târgu Jiu și CSU Sibiu, joc câștigat de olteni cu 69-53, muntenegreanul Nemanja Milosevic, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre succesul obținut în fața ardelenilor, dar și despre ceea ce urmează acum pentru echipa sa. 

„Sunt foarte fericit după acest meci deoarece este o victorie foarte importantă pentru noi. Ne-am pregătit bine pentru duelul cu Sibiu și fiecare și-a făcut treaba foarte bine pe ambele faze, atât pe cea ofensivă cât și pe cea defensivă. Știam că avea să urmeze un meci dificil și am încercat să controlăm jocul pe parcusul tuturor celor 40 de minute.

Acum urmează trei meciuri grele în deplasare cu Oradea și Steaua în campionat și cu Tartu Rock în EuroChallenge. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte și sper că vom continua șirul de victorii”, ne-a declarat baschetbalistul. 

Nefiind titular de această dată, Milosevic a totalizat totuși 31 de minute în teren, timp în care și-a trecut în cont 18 puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, un capac, dar și 2 posesii pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 26 de unități. 

*Foto: sportingorj.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!