Stiri Cupa României Masculin

Nenad Mandic: „Baia Mare este o nou-promovată cu destule necunoscute”

Valentin Todea

Valentin Todea
28.09.2016

Gruparea de pe Bega întâlnește astăzi pe teren propriu pe BCM Olimpic Baia Mare în cadrul primei faze din Cupa României, într-o partidă care va lua startul la ora 18:00. Referitor la acest meci, antrenorul timișorenilor, Nenad Mandic, a spus următoarele, conform site-ului oficial al clubului bănățean:

„Baia Mare este o nou-promovată cu destule necunoscute, iar jocurile de Cupă sunt diferite, prin prisma obligativității de a avea doi jucători români în teren. Adversarii tocmai au schimbat antrenorul, iar împotriva Craiovei au jucat o apărare în zonă, un baschet în stilul run&gun. Noi vom fi pregătiți pentru meciul de miercuri și sper să legăm victoriile”.

*Foto: renasterea.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    ei na
    Hai sa fim seriosi, daca si de Baia Mare te temi... Inteleg de Galati ca are antrenor si cativa jucatori decenti dar la Baia Mare se vede clar ca sunt la inceput si inca nu pot emite prea multe pretentii. Sa ma insel eu dar nu cred.

    cu 7 ani în urmă (28.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!