Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Cred că vom avea succes dacă ne păstrăm energia și atitudinea pozitivă”

Valentin Todea

Valentin Todea
03.02.2016

În primul meci din acest an de pe teren propriu, bănățenii înfruntă formația pregătită de Aleksandar Todorov. Partida va lua startul în această seară de la ora 18, în Sala „Constantin Jude”. Înaintea acestui duel, antrenorul principal al trupei de pe Bega, Nenad Mandic, a vorbit pentru site-ul oficial al timișorenilor:

“Dinamo este o echipă atipică. De obicei are în cinciul de start trei jucători de forță și în acea zonă trebuie să fim atenți, să le oprim jocul bun sub panou și să ne impunem ritmul. Cred că vom avea succes dacă ne păstrăm energia și atitudinea pozitivă.

În cele din urmă, după trei partide consecutive în deplasare, jucăm acasă. Am obţinut o victorie importantă cu Gaz Metan, dar ne aşteaptă o perioadă dificilă, cu patru meciuri în mai puţin de două săptămâni. Repriza a doua de la Mediaş trebuie să fie un model pentru noi, căci am jucat cu multă energie şi cu o atitudine sănătoasă. Nu ne va fi uşor, căci avem o rotaţie scurtă, din pricina problemelor financiare pe care le ştiţi deja. Nici nu avem zece jucători la antrenament, din cauza accidentărilor, dar vom lupta în orice condiţii.”

*Foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!