Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „I-am bătut de două ori într-un timp scurt și sper să avem o șansă acolo”

Valentin Todea

Valentin Todea
30.03.2016

Aflându-se în fața unui nou meci în compania grupării pregătite de Aco Todorov, BC Timișoara dorește să continue seria rezultatelor pozitive. Antrenorul trupei de pe Bega, Nenad Mandic, a vorbit înaintea acestei partide, citat fiind de oradetimis.oradestiri.ro:

Suntem gata pentru o nouă provocare. Sper să continuăm șirul de victorii. Avem o atmosferă bună, un ritm bun. Toată lumea este pregătită pentru meci, ne așteptăm la un joc foarte, foarte dificil. E un meci foarte important pentru ei, dar și pentru noi. Dinamo e o echipă bună, cu un joc puternic sub panou și cu câțiva jucători buni cu mână de afară. I-am bătut de două ori într-un timp scurt și sper să avem o șansă acolo.

Pentru noi fiecare meci care urmează este cel mai important. Acum, cu siguranță că este acest meci. Dar și celelalte două partide rămase sunt importante. Trebuie să o luăm pas cu pas. Toată lumea vrea să câștige toate meciurile iar dacă vom avea șansă, cu siguranță că vom lupta pentru play-off, dar acum nu ne gândim la acest lucru. Piteștiul ne poate ajunge. Ne avem destinul în mâinile noastre, nu depindem de nimeni.

*Foto: Sebastian Tataru/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!