Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Jucătorii mei au luptat, dar am avut probleme cu greșelile personale”

Valentin Todea

Valentin Todea
01.11.2016

Gruparea bănățeană a cedat în ultimele secunde partida din deplasare cu BC Mureș, întâlnire ce a contat pentru etapa a șasea din LNBM. La finalul confruntării, tehncianul oaspeților, Nenad Mandic, a vorbit în fața presei:

„Felicit echipa Mureșului. Am jucat excelent trei sferturi. În ultimul sfert jocul a devenit mult mai echilibrat, am pierdut în mod stupid câteva mingi în momentele foarte importante. Îl felicit pe Polyák László pentru că și-a asumat riscul la ultima aruncare. Am avut și noi o aruncare pe final, am încredere în arbitrii că au procedat corect. Am pregătit meciul pe Martinic și Mohammed, Martinic a avut și astăzi câteva sclipiri, a arătat că este un excelent jucător ofensiv. Jucătorii mei au luptat, dar am avut probleme cu greșelile personale, trei point guarzi cu câte 4 greșeli personale, am încercat să-i menajăm printr-o apărare de zonă. Dar asta e, a decis o singură aruncare”, a spus acesta, potrivit bcmures.com.

*Foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    @ totalbaschet
    Oare numai mie imi apar clasamentele de anul trecut?

    cu 7 ani în urmă (01.11.2016) Raspunde
  • mariusc :

    @eroare
    nu. era o eroare. ar trebui sa fie ok acum.

    cu 7 ani în urmă (01.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!