Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Sunt mândru de jucătorii mei”

Paul Olar

Paul Olar
08.02.2016

După o lungă pauză, Energia Târgu Jiu a obținut un rezultat pozitiv în campionat. Formația gorjeană a trecut de BC Timișoara cu scorul de 85-77.

Nenad Mandic, antrenorul bănățenilor, a explicat eșecul, declarând:

„Vreau, în primul rând, să spun că sunt mândru de băieții mei. Am venit aici cu multe probleme, jucând din trei în trei zile. Apoi, am rămas fără Dalibor Djapa și Slobodan Djundjerski, așa că am ajuns aici doar cu șase jucători și un tânăr, Vlad Szekely. A trebuit să jucăm apărarea zonă timp de 35 de minute, iar eu nu sunt adeptul unei astfel de defensive. Am intrat repede în bonus, iar pe final ne-a trebuit o apărare și un altfel de baschet pentru a închide meciul. Sunt însă mândru de jucătorii mei.”

*Foto: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!