Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Suntem într-un ritm bun și vrem să-l păstrăm”

Valentin Todea

Valentin Todea
11.10.2016

Gruparea de pe Bega se află în fața meciului cu SCM Universitatea Craiova de pe teren propriu. Partida va lua startul în această seară, cu începere de la ora 19:00. Referitor la această încleștare, antrenorul bănățenilor, Nenad Mandic, a declarat următoarele, conform bc-tm.ro:

“Craiova a obținut o performanță excelentă, eliminarea din Cupa României a Piteștiului, o echipă foarte periculoasă. SCMU are doar patru străini, dar jucători foarte buni, cu americanul Paul ce poate juca și poziția 5, baschetbalist cu mână bună, cu foarte experimentatul Marinovic și cu 4-5 români de valoare. Suntem într-un ritm bun și vrem să-l păstrăm. În ciuda unor accidentări, sper ca toată lumea să fie pregătită pentru partidă.”

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!