Stiri Cupa României Masculin

Nenad Mandic: „Victoria este importantă, mai ales că am putut oferi minute tuturor jucătorilor”

Valentin Todea

Valentin Todea
29.09.2016

Gruparea de pe Bega a tranșat în mare măsură problema calificării la turneul final al Cupei României, după ce a trecut acasă în manșa tur din prima fază a competiției de echipa din Baia Mare cu scorul de 96-69. La sfârșitul întâlnirii, antrenorul Timișoarei, Nenad Mandic, a vorbit în fața presei:

„Cel mai important lucru pentru noi a fost că am avut o bună abordare a meciului de la început, nu este ușor să evoluezi în fața unor astfel de echipe cu joc imprevizibil. Adversarii au deschis meciul cu două-trei aruncări reușite din poziții dificile, dar și noi am intrat bine în partidă și apoi am controlat-o. Victoria este importantă, mai ales că am putut oferi minute pe parchet tuturor jucătorilor. Ne dorim să continuăm seria viictorilor și trebuie să muncim în continuare”, a declarat acesta, conform radiotimisoara.ro.

Foto: Emanuel Titus Iliesi/ druckeria.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!