Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: „Vrem să arătăm o creștere de formă”

Valentin Todea

Valentin Todea
28.10.2015

După eșecul din ultima etapă de la Galați, timișorenii dau piept în runda intermediară cu formația pregătită de Audrius Prakuraitis. Înaintea duelului din această seară, antrenorul grupării de pe Bega, Nenad Markovic, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre acest meci:

“Jucăm împotriva unei echipe valoroase, mai ales pe faza ofensivă. Mureșul are doi baschetbaliști cu procentaje foarte bune, Martinic și Gajic. Ei sunt buni aruncători de trei puncte și vom fi nevoiți să ne apărăm cu multă atenție. Nu am avut prea multe zile pentru a pregăti acest meci, dar am câștigat câteva zile împreună și vrem să fim o nucă tare, să arătăm o creștere de formă.”

*Foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!