Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Sulovic, noul pivot al lui Dinamo București

Paul Olar

Paul Olar
01.07.2015

Dinamo București continuă să se întărească cu baschetbaliști ce au avut legătură cu Balkan Botevgrad. Potrivit site-ului abaleague.com, gruparea din capitala României a bătut palma cu Nenad Sulovic. Acesta măsoară 2.02 m și poate evolua atât pe postul de extremă de forță, cât și pe cel de pivot.

Mai exact, Sulovic provine din Belgrad. El va împlini 30 de ani pe 6 octombrie și a debutat în baschetul profesionist alături de Beovuk 72. Ulterior, în sezonul 2006/2007, Nenad a făcut pasul spre echipa OKK Belgrad.

Totodată, sârbul a mai trecut pe la Polpak Świecie (Polonia), Napredak Kruševac (Serbia), MBK Rieker Komárno (Slovacia), Igokea (Bosnia), Zepter Viena (Austria), Balkan Botevgrad (Bulgaria) sau Mega Leks (Serbia). Printre distincțiile lui Sulovic se numără titlul și Cupa Bosniei, cucerite ca jucător al Igokeei.

Interesant este faptul că Nenad a activat în turul stagiunii 2009/2010 la CS Otopeni. Prin urmare, sportivul a contabilizat 14 prezențe în Liga Națională, remarcându-se cu medii de 7.3 puncte, 4.9 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.1 capace și 8.4 la eficiență.

Sulovic reprezintă, așadar, a patra achiziție a lui Dinamo. Până la ora actuală, “câinii” s-au mai înțeles cu Iulian Orbeanu, Pavel Marinov și Noah Dahlman. Antrenorul trupei bucureștene va fi Aleksandar Todorov.

*Foto: abaleague.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!