Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Malesevic: "Nu mă hazardez la pronosticuri, dar sper să terminăm în 3 meciuri"

Eduard Popa

Eduard Popa
13.04.2017

malesevic_arges

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit o victorie impresionantă în faţa celor de la BCM U Piteşti, scor 84-61, în primul meci al seriei din prima rundă de playoff a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei, Nikola Malesevic, a discutat despre playoff şi meciurile cu BCM U Piteşti.

A fost un meci foarte greu pentru noi. E playoff-ul, cea mai importantă parte a sezonului. A fost foarte important să ne impunem în acest meci. Ei au reuşit câteva aruncări la începutul meciului, dar ne-am apărat foarte bine, i-am obosit şi am primit doar 61 de puncte. A fost un meci agresiv, într-adevăr, dar aşa este în playoff. Orice echipă vrea să câştige, nu o să te lase să dai coşuri aşa uşor. Au fost câteva faze mai dure de ambele părţi, dar trebuie să uităm de ele şi să ne pregătim pentru meciul următor.

Malesevic a făcut o comparaţie şi cu prima partidă cu Toijala ca antrenor, înfrângerea de la Piteşti, scor 72-67.

S-au schimbat multe de la acel meci. Am muncit din greu la antrenamente ca să ajungem la acest nivel, alergăm bine, înscriem multe puncte pe contraatac şi arătăm din ce în ce mai bine. Sper să terminăm seria în 3 meciuri, dar nu mă hazardez să dau pronosticuri.

Cât despre conflictul din primul meci cu Mladenovic, Malesevic susţine că nu a fost vorba de nimic serios.

A fost doar o altercaţie sub impulsul momentului. Nimic serios. Vom da mâna la următorul meci şi vom trece peste.

, a declarat pentru totalbaschet Malesevic.

Sârbul a fost cel mai bun marcator al Stelei în primul meci din runda inaugurală a playoffului LNBM. Nikola a reuşit 16 puncte şi 7 recuperări.

Duelul din prima rundă de playoff se desfăşoară pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Cel puţin un meci se va juca şi în Trivale, în timp ce un posibil meci cinci va avea loc tot în Capitală. Meciul doi va avea loc joi, 13 aprilie, de la ora 20:00, tot în Capitală.

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Malesevic
    Uitandu-ma la reluare, am vazut ca Malesevic a provocat conflictul. Arbitrii, normal, ca tin cu Steaua. Trebuie descalificator/tehnic la amandoi sau la niciunul!

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!