Stiri Cupa României Masculin

Nikola Otovic, încă un meci bun în maieul Craiovei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.10.2014

Sosit la Craiova în această vară de la formația Sloga Kraljevo, Serbia, Nikola Otovic a avut în pre-sezon evoluții constant bune și acest lucru l-a continuat și în primul joc oficial al echipei oltene în fața proprilor suporteri.

În meciul pierdut în fața Asesoftului cu scorul de 71-97 în returul Cupei României,Otovic a petrecut pe parchet 27 de minute. În acest interval a totalizat 20 de puncte la care a adăugat 3 recuperări și 3 pase decisve. El a avut procentaje de  71% la aruncările de două puncte (5/7),  50% la trei puncte (2/4) și 100% la linia de pedeapsă cu 4 încercări din 4 primite pentru 15 la eficiență.

Totodată, Milivoje Bozovic a terminat jocul în double-double cu 11 pucte și 10 recuperări (una ofensivă și 9 defensive).

*Foto: Bogdan Dănescu

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    OTOVIC
    Nikola este un bun "suter", dar nu co-ordonator de joc. De altfel a fost repede "citit" de catre advresari, care au reusit sa ii fure mingea de cel putin 5 ori. Si astfel, desi a marcat 20 de puncte si a facut 3 recuperari si 3 asist-uri, totusi la eficienta a adunat doar 15. Si asta pentru ca el este un jucator de pozitia 2, si deoarece Craiova nu are co-ordonatori cu experienta (mai avem pe Petrisor si Dragos Andrei) este nevoit sa joace 1, cu consecintele de rigoare...Dam vina din nou pe buget, si am rezolvat problema...

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Otovic
    Otovic este cel mai bun conducator de joc pe care l-a avut Craiova in ultimii ani(este si tanar).Cand nu esti sustinut de jucatorii de pe pozitia 2,mai pierzi si mingea...asta e!Eterna problema a Craiovei este lipsa unui pivot de valoare,pt ca Zoki este jucator de pozitia 4,iar ceilalti sunt pivoti suplinitori.Cu toate astea,eu sper intr-o comportare decenta a echipei in campionat.

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Craiova
    Deci e clar. Horia, pentru prima oara sunt de acord cu tine. Mai avem nevoie de 2-3 jucatori , un 1, un 3 si un 5 cred pentru ca rotatia e mult mult prea scurta. Daca nu se aduc, e greu. Trebuie o
    echipa mai mare

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Blue25 Div :

    Du-te Toma...
    Inca o data se vede "mana" si strategia "marelui manager",asta daca mai era nevoie. E un deja-vu... Ilustrul manager a stricat o echipa frumoasa sperand ca Mandic va face din nou minuni... Bureau si Otovic nu pot si centra si da cu capul. E normal sa te bata Ploiesti care e superechipa, dar e ingrijorator stilul de joc. Craiova nu a avut niciodata o echipa asa scurta si fara valoare. "Multumim mare manager". Si inca o mostra de incompetenta este inscrierea echipei in Liga Balcanica. Asa ca " du-te Toma" si sa te intorci cand te chemam noi. Nationala are nevoie de competenta ta, noi ne putem lipsi...

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe jorginho :

    cand sunt accidentari...
    Cu Velickovic si Vucurovic in teren tot meciul, altfel ar fi aratat sferturile 3 si 4 cred. Se cunoaste la noi cand avem 1-2 accidentati. Rotatia scurta intr-adevar, dar sunt jucatori de valoare strainii. La aproape orice echipa de la noi se vede lipsa unui pivot bun cand joaca gerald lee pt adversari. Eu sunt optimist cu echipa aceasta, cred ca e mai buna decat sezonul trecut, nu-mi place ca jucam in balkan league, pt asta mai trebuie 2-3 jucatori buni sa duci cu bine tot sezonul. Sper ca in balkan league sa le dea mai multe minute si celor tineri, ca n-au altcumva cum sa creasca. Am vazut ca belin zice pe o retea de socializare ca se intoarce in romania, probabil sa-l fi chemat inapoi ca s-a accidentat velickovic.

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Gerald Lee
    Acelaso Gerald Lee a jucat, alaturi de Mohamed (care nu a jucat ieri) si in Decembrie trecut si am castigat (tot asa de mare era si atunci diferenta de bugete - hai sa nu ne mai ascundem in spatele acestei eterne scuze). Si la noi nu debutase James. So totusi, repet, am invins.
    Apropo, stati sa vedeti urmarea, la acest inceput glorios...

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii