Stiri

Nikola Vasojevic face pasul spre Grecia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.08.2014

Baschetbalistul sârb Nikola Vasojevic, care în sezonul competiţional 2013-2014 a trecut şi prin curtea celor de la BC Timişoara, a semnat un contract cu ocupanta locului în 6 în campionatul precedent din Grecia, KAO Dramas

Extrema de 1.92 metri în întălţime a bifat 12 partide pentru bănăţeni, 10 în campionat şi 2 în Cupa României. În cele 10 meciuri jucate în LNBM a acumulat medii de 7.5 puncte, 2.6 recuperări, 0.8 recuperări şi 5.4 la eficienţă. 

Totodată, jucătorul ex-iugoslav a mai jucat pentru Timişoara şi în stagiunea 2008-2009, atunci când la nivel de campionat a strâns 37 de meciuri, iar în cupă 4. 

Pe parcursul carierei, Vasojevic a mai trecut prin curtea unor echipe precum PVSK Pannon (Ungaria), Rosa Radom (Polonia), Anwil (Polonia) şi Capljina (Bosnia).

 KAO Dramas a terminat sezonul trecut din Grecia cu un bilanţ de 13 victorii şi 13 înfrângeri, iar în play-off au fost eliminaţi încă din primul tur de Panionios cu 2-0 la general. 

*Foto: cosmin-dan.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!