Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Duminică se vor înfrunta campioanele ultimilor 8 ani"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2012

Foto: Andor Marton

Cel mai aşteptat meci al rundei cu numărul 5 se va desfăşura duminică seara de la orele 19:00. Confruntarea din Sala Sporturilor Horia Demian va opune rivalele "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CSU Ploieşti, într-un joc ce se anunţă extrem de atractiv.

Conferinţa de presă premergătoare derby-ului a avut loc cu trei zile înaintea confruntării participând Cătălin Baciu şi Niksa Bavcevic. Tehnicianul de origine croată se aşteaptă la o luptă acerbă sub panouri, caracterizând acest aspect ca fiind cheia meciului.

Duminică se vor înfrunta campioanele ultimilor 8 ani, noi cu un titlu şi Ploieşti cu restul. Au o valoare permanentă în baschetul românesc, de aceea nu putem spune că suntem favoriţi. Ploieştiul este totdeauna o provocare şi umple tribunele peste tot, pentru că este ca tricoul roşu pentru un taur. Aşa că, toata lumea vrea să îi învingă şi sunt sigur că nu ne va fi uşor. Au jucători români foarte buni, Tudor, Sziijarto, Stănescu, Burlacu, dar și străini. Am lucrat cu Stănescu la Steaua și, de asemenea, cu Vladimir Tica în Belgia. Sunt bucuros că am lucrat cu el, este un jucător foarte bun și o persoană deosebită. Va fi pentru noi un meci foarte disputat sub panou. Ne vom bate cu pivoții lor la recuperări, sunt foarte puternici. Cheia jocului va fi luptă sub panou. La ce mă aștept de la Ploiești, și ne-am pregătit în acest sens, este jocul cu mai multe tipuri de apărare. Știu că antrenorul lor vrea să joace zonă în apărare. Silvăşan a început să se pregătească cu echipă, dar nu este la capacitate maximă.

Bavcevic a făcut un apel la suporterii echipei clujene pe care îi aşteaptă într-un număr cât mai mare la Sala Sporturilor Horia Demian.

Sper ca sală să fie plină la meciul cu Ploiești, să ne încurajeze și să ne susțină pe întreagă durată a partidei. Aș vrea să îi mai rog că de acum înainte la fiecare meci de pe teren propriu să stea în picioare până când vom marca primul coș, este noul pact între jucători și fani!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!