Stiri

Niksa Bavcevic câștigă pentru al doilea sezon consecutiv Cupa Ligii Elveției

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.02.2017

BBC Monthey, formția antrenată de Niksa Bavcevic, a cucerit pentru al doilea sezon consecutiv Cupa Ligii Elveția. La fel ca și în ediția precedentă, echipă tehnicianului croat a trecut în finală de Fribourg  Olympic. O similitudine față de sezonul trecut o prezintă și diferența de scor, BBC Monthey s-a impus cu 85-71 (21-19, 17-21, 21-16, 25-16), 14 puncte despărțind cele două formații și în ediția precedentă.

Jonathan Dubas a fost MVP-ul finalei cu 20 de puncte și 10 recuperări. Markel Humhrey și Mikael Mauotto au contibuit fiecare cu câte 16 puncte pentru formația învingătoare.

La Fribourg olympic evoluează Derek Wright, fostul jucător de la U BT Cluj-Napoca. Conducătorul de joc american a încheiat finala Cupei Ligii Elveției cu 11 puncte.

BBC Monthey este liderul la zi din campionatul Elveției. Echipa lui Niksa Bavcevic are un record stagional de 11 victorii și 2 înfrângeri , fiind urmată în clasament de formația pe care a învins-o în finala Cupei Ligii.

Niksa Bavcevic a antrenat în țara nostră pe Steaua CSM EximBank, în două rânduri, și a petrecut un sezon și pe banca celor de U BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!