Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic se desparte de Steaua CSM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.05.2015

Niksa Bavcevic va antrena în sezonul viitor în primul eșalon din Elveția. Tehnicianul croat a semnat cu BBC Monthey un contract valabil pe două sezoane după cum anunță pagina oficială de facebook a formației din țara cantoanelor.

Niksa Bavcevic a stat în ultimul am și jumătate pe banca Stelei CSM București. Antrenorul a terminat acest sezon pe poziția a 4-a cu formația militară și a ajuns în sferturile de finală ale Cupei României. Pe banca Stelei CSM, tehnicianul în vârstă de 59 de ani a înregistrat 31 de victorii și 20 de înfrângeri, în perioada 11.12.2013-17.05.2015. Bavcevic a mai antrenat în România pe U BT Cluj-Napoca, echipă cu care a jucat o finală a Cupei României.

În cariera sa, Niksa Bavcevic a mai antrenat în Austria la Oberwart Gunners, în Belgia la Wolves Pepinster și Mons-Hainaut, în Rusia la Avtodor Saratov dar și în țara natală la Sibenik și KK Split.

BBC Monthey, noua echipă a lui Niksa Bavcevic a terminat abia locul 6 în Eleveția, într-un campionat format din 8 echipe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!