Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic este noul jucător de la Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.08.2014

Gaz Metan Mediaș și-a asigurat serviciile lui Niksa Nikolic pentru sezonul viitor. Jucătorul sârb în vârstă de 23 de ani măsoară 1.94 metri și este un conducător de joc. Acesta este a jucat în sezonul trecut pentru Leotar în prima ligă a Bosniei.

Niksa Nikolic este fiul lui Slobodan Nikolic fostul antrenor al Energiei Rovinari și fratele lui Stefan Nikolic, fundaș trecut și el pe la formația gorjeană.

În sezonul trecut, Niksa Nikolic a evoluat pentru Leotar în prima ligă a Bosniei și Herțegovinei. În 22 de partide acesta a avut medii pe meci de 10.4 puncte, 3.0 recuperări și 4.8 pase decisive. Nikolic a avut procentaje de 42.7% de la 2 puncte, 37.4% de la 3 puncte și 61.0 % de la linia de libere.

Niksa Nikolic a mai jucat în cariera sa la Mega Vizura, KK Vrsac, PBG Poznan și BKK Radnicki. Sportivul a fost component al Serbiei la diferite categorii de vârstă. În 2006, Nikolic a cucerit medalia de bronz l Campionatul European U16 din Spania.

Gaz Metan Mediaș are în lot în acest moment patru jucători străini. Pe lângă Nikolic, la formația de pe Târnava Mare au mai ajuns în această vară Gediminas Navicks, Doug Plumb și Aliaksandar Pustahvar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!