Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noi transferuri la CSU Sibiu! Lotul, definitivat în proporție de 90%

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.07.2016


După ce zilele trecute a anunțat trei transferuri, BC CSU Sibiu transmite astăzi că a mai semnat cu alte doi jucători din campionatul intern, fiind vorba de Radu Paliciuc și Dragoș Gheorghe. De altfel, Daniel Banciu și Radu Vrîncian vor continua alături de CSU Sibiu, după ce și sezonul trecut au evoluat pentru formația de pe Cibin.

BC CSU Sibiu a făcut întăriri pentru noul sezon competițional, anunțând în ultimele zile mai multe transferuri. După Marcel Davis, Cedruk Turman și Mirel Dragoste, CSU Sibiu i-a mai acontat pe Radu Paliciuc și Dragoș Gheorghe. 

Radu Paliciuc este extremă și vine la Sibiu după ce ultimele două sezoane a îmbrăcat tricourile lui Dinamo. Născut pe 13 septembrie 1988, jucătorul care măsoară 2,00m, a mai evoluat pentru Steaua București, dar  și pentru echipa din Târgu Mureș. Sezonul trecut, la Dinamo, Paliciuc a jucat în 15 partide și a acumulat medii statistice de 2,4 puncte și 1,5 recuperări.

Dragoș Gheorghe a semnat și el cu BC CSU Sibiu pentru sezonul competițional 2016/2017, după ce în cel anterior a jucat pentru Universitatea Cluj. Tânărul de 20 de ani este pivot, măsoară 2,00m și este component al lotului național de U20. 

Totodată, CSU Sibiu le-a prelungit contractele și celor doi tineri baschetbaliști Daniel Banciu și Radu Vrîncian, care s-au regăsit în lotul lui Dan Fleșeriu și în sezonul trecut. 

Daniel Banciu măsoară 2,06 cm  și este un „produs” al Clubului Sportiv Școlar Sibiu. Anul trecut a fost component atât al echipei de Ligă Națională a CSU Sibiu, cât și al Ligii 1. Radu Vrîncian va evolua și el la CSU Sibiu, atât în prima divizie, cât și în echipa satelit. 

„Avem definitivat lotul pentru sezonul viitor, în proporție de 90 la sută. Împreună cu staff-ul tehnic consider că am adus jucătorii care pot forma o echipă competitivă. Ne mai dorim un jucător străin și sperăm să reușim transferul până la finalul lunii iulie”, a spus Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Echipa Sibiului pentru sezonul 2016/2017,  până  în  acest  moment,  arată  astfel:   IgorMijajlovic, Boris Lalovic, Vlad Tincu, Bogdan Popescu, Mirel Claudiu Dragoste, Marcel Kawika Davis,   Cedrick  Lanier Turman  jr., Radu Paliciuc,  Drago  Gheorghe, Daniel Banciu și Radu Vrîncian.




2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Augustin :

    Mda!
    Ce sa mai spunem? Jucatori pentru banca de rezerve! Ramane speranta si reeditarea minunii de sezonul de anul trecut in care nimeni nu credea in Sibiu si a terminat pe locul 6. Il astept cu interes pe ultimul jucator ce se va transfera. Anul trecut am dat lovitura cu Hardy. Sa vedem cu cine dam anul asta lovitura.

    cu 7 ani în urmă (16.07.2016)
    • SCM Timișoara sorin:

      ca anul trecut?
      Atunci multe nume din lotul vostru nu ziceau nimic,dar echipa a terminat campionatul peste asteptari.

      cu 7 ani în urmă (17.07.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!