Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noii veniți Callistus Eziukwu si Anthony Miles s-au mișcat bine la Energia în primele două meciuri amicale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.08.2015

CS Energia Târgu Jiu a terminat pe locul 3 la turneul amical găzduit chiar de echipa gorjeană, bifând o victorie și un eșec. Oltenii au pierdut primul meci cu Târgu Mureș, scor 69-70, iar mai apoi a trecut de CSM-U Oradea cu 86-80. 

În aceste prime două partide de verificare doi dintre cei mai buni jucători ai trupei pregătite de Antonis Constantinides au fost recentele achiziții Callistus Eziukwu si Anthony Miles. 

Primul dintre ei, pivotul Callistus Eziukwu, a fost cel mai bun marcator al gazdelor în disputa din semifinale cu BC Mureș, reușid să-și treacă în cont 18 puncte, fiind urmat de Porter Troupe cu 14 puncte. Ulterior, în meciul din finala mică cu Oradea, Eziukwu a reușit din nou să treacă de borna de 10 puncte marcate, având 12 acumulate. 

De cealaltă parte, fundașul Anthony Miles a fost cel de-al treilea marcator în primul joc după Eziukwu și Troupe, având 8 puncte puse pe tabela de marcaj. Același Miles a fost principalul protagonist al Energiei în victoria cu Oradea, reușind nu mai puțin de 19 puncte.  

*Foto: Alin Peptan (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!