Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noile achiziții ale clujenilor confirmă în pregătiri

Paul Olar

Paul Olar
31.08.2015

U-Banca Transilvania a ocupat locul secund la Cupa Energia. Gruparea pregătită de Marcel Țenter a cedat finala de duminică seara, împotriva lui BC Mureș Târgu Mureș, care s-a impus cu scorul de 74-72.

Turneul a demarat sâmbătă, iar în primul joc, U a trecut de CSM-U Oradea. Filip Adamovic a strâns 17 puncte, 3 recuperări, 3 intercepții și 2 pase decisive, pe când Karamo Jawara a izbutit 13 puncte, 3 recuperări și 2 assist-uri. O prestație bună a avut și Kyndall Dykes, autor a 16 puncte.

Ulterior, în finală, Dykes a reprezentat principalul marcator al trupei lui Țenter. Americanul a contabilizat 13 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări, în timp ce Karamo Jawara a pus pe tabelă 12 puncte, 6 recuperări și un assist. De asemenea, Filip Adamovic și Ivan Zigeranovic au combinat pentru 15 puncte.

Observăm, așadar, faptul că noile achiziții conduc ostilitățile în atacul clujean. Reamintim faptul că U-BT se pregătește fără Muhamed Pasalic, care participă la Eurobasket 2015 cu naționala Bosniei.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!