Stiri Juniori U20 Masculin

Norbert Pascu și Sergiu Pop, record la punctele marcate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.03.2013

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și LPS Bihorul Oradea, încheiată cu victoria echipei din Sibiu a consemnat pe lângă triple double-ul lui Baris Aktas, alte două recorduri individuale ale zilei.

Norbert Pascu, component al formatiei de pe Cibin, respectiv Sergiu Pop, jucător al grupării bihorene, au reușit să contribuie la zestrea de puncte a echipelor lor cu câte 31 de puncte. 

Cel dintâi menționat, titular al echipei sibiene, a petrecut 38 de minute pe teren, timp în care a adăugat performanței sale 4 recuperări, 4 pase decisive și totodată 4 greșeli neforțate, pentru un coeficient de 22 la capitolul eficiență. 

De partea cealaltă, în ciuda eșecului înregistrat de trupa sa, Sergiu Pop, de asemenea titularizat, a adunat pe lângă cele 31 de puncte, 17 recuperări și totodată cele mai multe în acest meci, o pasă decisivă și 4 turnover-uri, în 38 de minute pe parchetul de joc, pentru un indice de 37 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!