Stiri Juniori U20 Masculin

Norbert Steff: ”Îmi doresc să facem o figură frumoasă la noi acasă!”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

norbert steffÎn acest weekend, la Tg. Mureș, va avea loc unul dintre turnee semifinale ale Ligii a II-a masculine. Echipa gazdă se va lupta cu Timba Timișoara, Dinamo București și LPS Focșani pentru cele două locuri ce asigură calificarea în Finale.

Norbert Steff, jucător legitimat la BC Mureș Tg. Mureș, spune, într-o declarație acordată TotalBaschet.ro, că avantajul terenului propriu va fi foarte important în economia turneului și, chiar dacă nu cunoaște foarte bine loturile adversarilor, nu subestimează nicio echipă.

Turneul U23 de la Mureș va fi unul foarte interesant, echipele fiind de valoare asemănătoare. Noi o să avem avantajul terenului propriu. Suntem obișnuiți cu sala de sport și asta este în avantajul nostru. Eu unul îmi doresc să câștigăm toate meciurile și să facem o figură cât mai frumoasă la noi acasă. Sper să nu dezamăgim pe nimeni! Nu o să ne fie ușor să câștigăm toate meciurile, dar sper să putem reusi! Nu cunosc prea bine adversarii. Știu doar câțiva jucători de la Focșani și de la Timișoara însă dacă au ajuns în semifinale, echipele ar trebui să aibă valoare și nu o să le subestimăm!

BC Mureș va debuta la turneu vineri, de la ora 18, în compania Timbei Timișoara.

Foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii