Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Note mici pentru brigada de arbitrii ce a oficiat "U" Mobitelco vs. CSU Ploieşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.03.2014

Derby-ul baschetului românesc a avut loc duminica trecută, la Sala Sporturilor Horia Demian, şi a opus formaţia gazdă, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi campioana en-titre, CSU Ploieşti. Confruntarea s-a încheiat cu victoria la 10 puncte a oaspeţilor, scor 78-68, la capătul unui joc extrem de tensioat în care s-au acordat nu mai puţin de cinci faulturi tehnice respectiv un fault antisportiv.

Federaţia Română de Baschet a publicat notele primite de brigada de arbitri ce a oficiat meciul. Comisarul Eugen Poenaru a acordat note foarte mici cavalerilor fluierului, Alexandru Olaru obţinând cel mai mult, 73 de puncte, fiind urmat de Ciprian Stoica cu 71 şi Sorin Drugău, 69. Transpuse în calificative, Olaru şi Stoica au fost notaţi cu "bine" în timp ce prestaţia lui Drugău a fost catalogată ca fiind "satisfăcătoare". Conform informaţiilor noastre, arbitrul notat cu mai puţin de 70 de puncte, echivalentul a calificativului satisfăcător, este suspendat automat o etapă.

În ceea ce priveşte faulturile tehnice, conform FRB, Branko Cuic a încasat unul, Mohammed a fost sancţionat cu două, în timp ce banca tehnică a ambelor formaţii a primit câte un tehnic. Menţionăm că nu cunoaştem momentul în care cele două bănci tehnice au fost sancţionate cu fault tehnic, sancţiunea nefiind trecută nici în rezumatul play-by-play oferit de către FRB. Mai mult, în acel rezumat Branko Cuic apare ca fiind sancţionat cu două greşeli tehnice, una în minutul 7:35, iar cea de a doua în 39:25. Cel mai probabil este vorba de o eroare, atât în cazul lui Branko Cuic cât şi a sancţiunilor dictate împotriva băncilor tehnice.

De menţionat că aruncarea din propriul teren, reuşită de Ivan Kuburovic în ultima secundă a jocului, nu a fost luată în considerare de către cei trei arbitrii, deşi s-a consemnat în timpul regulamentar.

Foto: Action Foto (www.mircearosca.com)

31 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca bubu24 :

    note
    Ma ajuta si pe mine cineva cu un link unde sunt postate notele arbitrilor?

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Asa mi s-a parut si mie aruncarea lui Kuburovic. Brigada de arbitrii trebuia sa primeasca calificativul jenant! Oricum daca arnautovic a facut scandal si a dat din aripi ca o pasare impuscata in aripa mai tot meciul, Bobo a fost calm si nu inteleg de ce ar fi luat tehnic.

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    tehnice
    Cuic a primit doua, unul la inceput pt "rugaminti" la arbitri, iar al doilea la final, in urma incidentului cu MOhamed. Mohamed care luase 3 - primul cu Cuic, al doilea pt provocare publicului si al treilea pentru cearta cu banca proprie.

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Tehnice
      Cate libere a dat Hargrove? 4 parca sau au fost 6? Daca au fost 3 tehnice la faza aia si Hargrove a dat doar 4 si nu 6 cum era normal, plus cosul de 3 a lui Kuburovic.... pana la urma notele ar trebui sa fie mai mici pentru ca pana la urma o poti considera si viciere de rezultat.

      Aici este meciul integral: http://www.youtube.com/watch?v=xcCkE2jHvCE si de la 1.18.59 aproximativ incepe circul! atunci cand profetu da din aripa si primeste Branlo fault (eu vad faza invers decat au fluierat craiesele zapezii)

      M-am uitat la faza si jur ca nu stiu ce a dictat craiul la altercatia lui Branko cu profetu, practic nu au dat liber pentru nimeni desi a aratat 2 libere in favoarea noastra (asa interpretez eu), Ploiestiul a dat doar liberele lui Popovic.....

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Tehnice
      Absolut jenant la 1.20.33 aproximativ se vede cum da doua libere pentru "U"(Ploiestiul nu primeste libere) la altercatia dintre Branko si profet, dupa care profetu mai ia un tehnic pentru incitarea publicului si din cate imi amintesc eu se acorda doua libere plus la 1.23.06 cand ii mai da un tehnic profetului, 2+2+2=6 dupa matematica mea.

      Absolut jenant!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      viciere rezultat
      Darius a dat 4 libere si nu 6 deci 2 pct +3 pct numai la doua faze confirmate de FRB, deci ......
      notele sunt in maniera obisnuita,de ce va mai mirati!
      trebuiau suspendati cel putin cateva etape, Drugau tot restul campionatului!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Arbitrii
      Nu ar trebui suspendati de o craca cu funie bine unsa prinsa de gat! Si se mira iacobescu ca este tratat asa in fiecare sala cand nu sunt capabili sa joace nici un meci in mai putin de 8 (5 "sportivi" si 3 cotarle)!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      tehnice
      Nu m-am uitat pe inregistrare dar in timpul meciului eu am vazut asa :
      - Cuic faulteaza si mingea e la ploiesteni;
      - Cuic si Mohammed au altercatia si primesc ambii fault tehnic, mingea ramane la ploiesteni si Arnautovic cere time-out
      - dupa time-out Mohammed are meciul lui cu publicul si primeste fault tehnic, 2 libere si posesie pt Cluj
      - Mohammed este scos de pe teren dar continua meciul cu spectatorii din spatele bancii si primeste inca un fault tehnic, inca 2 libere si posesie pt Cluj
      Total erau 4 libere si posesie, asa cum a si fost. FRB a contabilizat dublul fault tehnic al lui Cuic si Mohammed ca faulturi ale bancilor celor 2 echipe. Aici cred ca au gresit sau poate au interpretat ca la altercatie au perticipat mai multi jucatori...
      Oricum inacceptabila comportarea lui Mohammed (de Iacobescu nici nu vreau sa vorbesc). Desi inteleg comportamentul publicului (sau unei parti) nu pot accepta scandarile rasiste intr-o sala de baschet. Tot timpul am considerat publicul de baschet total diferit de cel de pe stadioane. Din pacate astfel de scandari ne duc in directie gresita. Nici eu nu suport clubul Asesoft, conducerea acestuia si 2 jucatori (binenteles B & S), dar ma limitez cel mult la huiduieli, fara injuraturi si fara rasism. E clar ca a gresit Mohammed, e clar ca merita descalificat dar era suficient. Posibil sa fi facut si semne obsecene (nu am fost in sala iar la tv nu s-a vazut dacat ca trimis ironic sarutari in public) dar in nici un caz nu merita sa i se strige "cioroi".

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Soso, vezi ca am primit libere si la altercatia lu profetu cu Branko, se vede clar cum ridica craiul doua degete si au fost tehnice ambele!

      Branko la faza care zici tu este lovit cu cotul de profet si simuleaza caderea (parerea mea este ca ori fluiera ca a faultat profetul ori ii lasa in pace asa cu au lasat meciul sa curga la piedici)

      dar si mai simplu urmareste zonele pe care le-am indicat si ai sa vezi, nu zic ca nu am gresit ca orice este posbil si parerea lui Florin4D, Buzestii dar mai ales a lui Free62 ar fi binevenite!

      asa cu s-a zis pe aici doar ploiestiul are parte de asa ceva, in rest nimeni, eu si cei de langa mine am aplaudat deschis echipele din Oradea si Sibiu si oricare alta echipa care a prestat frumos! Seals de exemplu este aplaudat si acuma cand intra in teren!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    note
    mult prea mari pentru prestatia facuta... fauturi nesanctionate (o gramada), decizii date in compensatie, arbitraj confuz - cand lasau jocul mai liber, cand fluierau cea mai mica atingere

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @arm
    asesoft a condus tot meciul la aproximativ 10 puncte. Ce vrei mai mult? putea sa va conduca tot meciul la 60 de puncte ca tot fluierati si injurati in stanga si in dreapta. dar da..e dreptul tau sa nu recunosti asta.

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Lol, nu vreau sa intru in polemici cu tine, ce am avut de spus am spus mai sus! cat despre ipocrizie, roflol, cum ati vrea sa fiti primiti? cu ofrande, flori, sacrificii umane si cu toata galeria cantand "Partidul, Ghitulescu, Romania" sau "Slava tie Asesoft"? Ma lasi? Ma opresc aici ca nu vreau sa merg mai departe! Daca vreti respectul cuiva oferiti voi inainte! Comentati de Branko ca o face pe milogul dar nu va uitati nici in oglinda nici in propria ograda! Respectul nu se cerseste, respectul se castiga!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Cuic
      Nici mie nu imi place ce face Cuic - si aici ma refer la milogeala. Dar il respect pe jucatorul Cuic si pentru ceea ce face in teren si pentru cum isi mobilizeaza coechipierii. Cat despre milogeli, a primit un tehnic, iar daca vezi bine nimeni nu se leaga de asta. L-a primit pe "merit". In schimb nu poti fi atat de ipocrit sa nu vezi greselile mari facute doar intr-un sens. Si da, cand joci cu o echipa mai buna - ca trebuie sa recunosc ca au fost mai buni sau cel putin mai lucizi - putinul ajutor pe care il ofera arbitrii echipei mai puternice e suficient! Ca arbitrii au fost slabi, foarte slabi chiar dar nu au fluierat chiar asa pe fata ca in meciurile din finala. Ma astept la arbitraje si mai proaste.
      Meciul l-am pierdut datorita procentajelor foarte slabe la aruncari sin actiune, chiar daca aceste procentaje au fost datorate si enervarii produse de arbitri. Trebuia sa ne fi pregatit mai bine moral, ca doar ne asteptam la un astfel de arbitraj.

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Branko
      Eu zic ca a fost acordat prea usor primul tehnic, dar asta nu inseamna ca nu a fost pe merit! Nu neg ca au fost mai lucizi si ca nu ne-au omorat procentajele proaste! Zic doar ca fara ajutor nu ar fi castigat sau diferenta ar fi fost mult mai mica (din start am fost privati de 5 puncte). O echipa competenta de arbitrii ar trebui sa fie din alta tara, anuntata in ziua meciului pentru ca si daca nu primesc nimic de la ghita astora li frica de el si trag pentru(puteti pune voi ce vreti)! Am sperat ca odata cu venirea noii echipe la federatie se va schimba ceva , din pacate tot ce s-a schimbatr este mai multa violenta in teren, arbitrii pierd mult mai multe meciuri din mana si nu mai au nici un dumnezeu!

      In fine de la aia din sud l-am recmarcat pe Lee, mi s-a parut unicul cu bun simt si neinteresat de un joc murdar!

      P.S. Pana acuma am respectat ploiestiul si m-am bucurat cand au castigat in EuroCiup, dupa meciul asta mai bine ma bucur de victoriile lui BC Johanesburg!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      aiurea
      Eu zic ca aceste discutii despre arbitraj sunt total aiurea. Se stie ca avem arbitri slabi pregatiti, se pare ca nivelul campionatului nostru a crescut mult mai rapid decat pregatirea arbitrilor. Insa, hai sa fim fairplay si sa recunoastem ca Ploiestiul a dominat autoritar aceasta partida, ca au o echipa cu mult superioara Clujului anul acesta si ca indiferent ce arbitri ar fi fost in seara asta Ploiestiul s-ar fi impus lejer. Cine spune ca arbitrajul a decis castigatoarea in acest meci e cel putin subiectiv, poate si o mica frustrare a suporterilor clujeni derivata din faptul ca lotul lor este mai slab decat in alti ani ( sau cel putin in raport cu al celorlalte echipe). I-am vazut pe clujeni la Pitesti si pot spune ca sunt mai slabi decat anul trecut, o echipa ce se bazeaza pe sclipirile lui Ciuc si Hargrove, cu pivoti ce sunt dominati sun panou de adversari, Baciu foarte inconstant, nu stiu de ce nu este jucat mai mult Sparks). Anul asta vad 3 favorite la titlu: Ploiesti, BC Mures, Sibiu ( in aceasta ordine). Surpriza ar putea veni de la Craiova, daca reuseste sa-l recupereze si pe Dragusin.

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alaballa :

    Oare de ce doar cu Ploiestul?
    Asa cum au mai pus unii intrebarea: Oare de ce doar in meciurile cu Ploiestul se intampla lucruri ciudate? si asta nu numai cu unele echipe, ci toate echipele care intra in contact cu Ploiestiul au aceleasi probleme. Oare federatie nu-si pune unele intrebari?
    Am auzit ieri unele comentarii referitor la meciuri si echipe de arbitraj...intrebarea tuturor este: De ce la meciuri cu traditie, meciuri grele pentru ambele echipe, fedaratia nu desemneaza o echipa competenta la arbitraj?
    Meciul de duminica a avut de suferit din cauza asta, am avut si noi niste procentaje dezastruoase, dar sa nu uitam meciurile din anii trecuti cand stateam bine cu procentajele iar Ploiestiul beneficia de interpretari ciudate ale regulamentului de joc.
    E pacat ca unele echipe incearca sa din rasputeri sa ridice nivelul de joc al campionatului, dar pe de alta parte, federatia nu face nimic in ceea ce priveste arbitrajul. Poate ca ar fi bine ca si federatia sa investeasca in arbitraj, la fel cum fac echipele cu loturile lor.

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    @ineacsu
    asa este.felicitari pt jocul practicat.in amanunte nu intru.da, puteati sa conduceti si la 60 de puncte.si eu as fi putut sa fiu politician, dar nu am vrut sa fiu cercetat penal ca unii patroni de baschet:)

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    aiurea
    Eu zic ca aceste discutii despre arbitraj sunt total aiurea. Se stie ca avem arbitri slabi pregatiti, se pare ca nivelul campionatului nostru a crescut mult mai rapid decat pregatirea arbitrilor. Insa, hai sa fim fairplay si sa recunoastem ca Ploiestiul a dominat autoritar aceasta partida, ca au o echipa cu mult superioara Clujului anul acesta si ca indiferent ce arbitri ar fi fost in seara asta Ploiestiul s-ar fi impus lejer. Cine spune ca arbitrajul a decis castigatoarea in acest meci e cel putin subiectiv, poate si o mica frustrare a suporterilor clujeni derivata din faptul ca lotul lor este mai slab decat in alti ani ( sau cel putin in raport cu al celorlalte echipe). I-am vazut pe clujeni la Pitesti si pot spune ca sunt mai slabi decat anul trecut, o echipa ce se bazeaza pe sclipirile lui Ciuc si Hargrove, cu pivoti ce sunt dominati sun panou de adversari, Baciu foarte inconstant, nu stiu de ce nu este jucat mai mult Sparks). Anul asta vad 3 favorite la titlu: Ploiesti, BC Mures, Sibiu ( in aceasta ordine). Surpriza ar putea veni de la Craiova, daca reuseste sa-l recupereze si pe Dragusin.

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Aberezi in mod grav cu loturile si cu valorile!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      mures
      Craiova nu va furniza surpriza...nu are inca moral de finala, din pacate! Ai vazut in seara aceasta cum au pierdut pe final? Mai trebuie cativa ani de munca pt a ajunge sa joace o finala. Eu vad Muresul in finala!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Craiova
      Mda, si eu vad o finala Ploiesti-Mures (daca nu se intalnesc pe parcurs ) sau, mai bine zis, pe Mures ii vad ca fiind singura echipa care le poate pune reale probleme ploiestenilor. Cat despre Craiova, nu se stie, au cativa jucatori de clasa, daca revine si Dragusin poate fi o echipa surpriza. Nu stiu in seara asta cat de interesati au fost , practic un meci fara nici o miza, iar pe ei ii asteapta un meci foarte important sambata la noi, ne batem cu ei pt locul 6 ( noi, in afara de meciul cu ei mai avem meciuri cu Timba, Medias si Chiajna).
      @Arm, la ce te referi, vrei sa zici ca Clujul are echipa mai buna decat Ploiestiul. Sa fim seriosi, sunteti cu mult sub ei acum, atat ca echipa cat si ca valori individuale. Poate la anul ...

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Nu domnule, ma refer la comparatia intre echipa de anul asta si echipa de anu trecut! Si sa ma scuzi dar asta nu ii echipa invincibila si asta oricat de mult au investit in ea, sunt multe echipe care o pot casapi!

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    'note
    Acum se discuta arbitrajul acestui meci si notele primite de arbitrii in raport cu prestatia lor! iar daca vorbim despre cine va castiga campionatul...arbitrii vor decide, sunt convinsa! Da, in meciurile cu Pitestiul am evoluat sub asteptari! Am spus-o atunci! Dar sa vedem ce veti face la un meci decisiv cu Ploiestiul! Cand se joaca 5 contra 8! Eu nu imi aduc aminte vreun meci important in care asesoftul sa nu fie avantajat, favorizat, ocrotit putin! Si chiar de aceea este jenant pentru ei anul acesta, deoarece au jucatori! Cred ca anul viitot Lee pleaca de la ei. E in antiteza cu ei!Asa cum era Stanescu anul trecut.

    cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Nu are rost, iti racesti degetele degeaba! Daca sunt ei dezavantajati ii bai si deranj mare, daca e vorba de alta echipa nu-i bai si se discuta aiurea! Cel mai clar se vede vicierea de rezultat prin cosul de 3 nevalidat si prin cele doua libere refuzate.....

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      da
      Noi i-am batut ( acum o luna ), intr-un meci in care arbitrajul a fost unul normal. Le-am luat si Supercupa, intr-un meci cu un arbitraj de asemenea bun. Insa sunt obiectiv si sunt convins ca au echipa mai buna decat noi si, momentan, nu putem sa ne masuram fortele cu ei.

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      enervant
      Si cand ma gandesc ca atunci cand Pitesti devenea campioana Romaniei ei nici nu contau in campionat ( nici nu stiu daca aveau echipa in prima liga) ......

      cu 10 ani în urmă (19.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    @gabitu
    Se pare ca ai uitat finala pe care ati pierdut-o cu arbitri straini. Arbitri cazati de ghita... cum avea sa se dovedeasca ulterior.
    Si da, au echipa mai buna (ca lot cel putin), iar cand pe langa lot mai vin si niste arbitraje aiurea, uite cum se naste polemica. Meciul a fost pierdut datorita procentajelor slabe. Nu arbitri au scos mingea din cos, ei doar au alimentat nervii - care repet, nu stiu de ce au aparut, ca trebuia sa te astepti la astfel de arbitraje. Daca eram la primul meci cu ploiestiu hai ca as mai intelege, dar asa...
    Dar repet, cu asemenea procentaje puteam juca pana a doua zi, ca nu schimbam ceva. Dar asta nu scuza cu nimic prestatia arbitrilor, sau te asteptai sa nu ne luam de ei? Tot ce ne dorim sunt arbitraje corecte, nu altceva. Si daca castiga in aceste conditii tot respectul. Am avut meciuri in care ne-au batut la peste 20 de pct pt ca au jucat bine, si la final au primit aplauze. Cand in schimb vin cu magarii, asta e tot ce primesc!

    cu 10 ani în urmă (20.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Bine punctat! Totul a inceput in sfertul unu cu tehnicul dat (pe merit dar tinand cont de standardele lor mult prea usor) lui Branko plus ratarile de pana atunci si inca cateva fluiere dubioase !

      cu 10 ani în urmă (20.03.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      de acord
      De acord ca arbitrii au gresit, insa raman la parerea ca acestia au gresit din prostie, nu din intentie si ca nu arbitrajul a decis rezultatul. Ganditi-va ca o brigada de arbitri care vine croita sa ajute echipa din Ploiesti nu da impotriva lor 2 tehnice in ultimele minute si va aduce si pe voi in joc, in conditiile in care tot meciul Ploiestiul va tinut undeva la o distanta securizata fata de ei. Eu asta am vrut sa spun, sa fiti obiectivi si sa recunoasteti ca voi ati pierdut jocul si ca arbitrii nu au decis invingatoarea, de data asta !

      cu 10 ani în urmă (20.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Serios acuma! Nu stiu cum sa iti raspund fara sa fiu acid! La faza ai cu doua tehnice care au fost trei dar sau dat doar 4 libere, la cele doua piedici la Silva plus una la Branko, plus cosul de 3 a lui Kuburovic anulat, plus, plus..... Sa fim seriosi acuma! De felul meu sunt obiectiv, chiar si de data asta (acuma am terminat de revazut meciul), asa nu se fluiera!!! In fine, am pierdut, poate data viitoare o punem de un 20-0, ar fi cel mai mare trofeu pe care il putem obtine!

      cu 10 ani în urmă (20.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    tehnice
    tehnicele la Mohamed s-au dat in min 39! Mai exact 39:25 cand practic meciul era decis. Intrebarea e de ce nu s-au dat celelalte? Sau ma rog, la Gutoaia n-a prea fost intentie, si nu trebuia tehnic, dar obstructie clar ca a fost.
    Iar povestea asta cu diferenta nu tine. E doar o scuza pentru prestatia arbitrilor Ca finalul nu l-au decis ei...Iar atata timp cat o sa arbitreze in continuare, nu vad nici un impediment sa continue sa fluiere la fel. Asta nu are nici o legatura cu pierderea meciului. Am mai spus-o, meciul s-a pierdut datorita procentajelor. Iar la aceste procentaje a contribuit si starea nervoasa si arbitrajul prost. Nu doar prost, ci impotriva clujului (nu tin minte deciziile pro U cu exceptia celor date in compensatie)!!

    cu 10 ani în urmă (20.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!