Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Noutăți la Campioana României, CSM Târgoviște

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
03.01.2013

CSM Târgoviște s-a reunit în vederea pregătirii pentru a doua parte a sezonului 2012-2013. În această mini pauză competițională s-a vorbit despre problemele financiare de la Campioana României, unele vorbe spunând că antrenorul grec și o parte din jucătoare vor pleca. Până la urmă au plecat totuși 5 jucătoare, toate straniere dar a rămas antrenorul grec care de joi seară are încă 3 jucătoare noi la dispoziție.

La antrenamentul de joi seara au fost prezente 9 jucătoare, printre acestea numărându-se şi ultimele trei achiziţii ale Târgoviştei. Toate cele 3 noi achiziții ale echipei CSM Târgoviște provin din America. Matee Ajavon evoluează pe postul de conducător de joc în vârstă de 26 de ani, Jori Davis în vârstă de 23 de ani și Ashley Walker ce evoluează pe poziția a 4-a. Acestea s-au pregătit la primul antrenament din 2013 alături de Claudia Pop, Andreea Huţanu, Gabriela Mărginean, Romina Filip, Kseniia Tikhonenko şi Ancuţa Stoenescu, Jillian Robbins, Ivanka Matic şi Maja Miljkovic.

Cele 5 jucătore care s-a despărțit de reprezentativa României în Euroliga feminină sunt baschetbaliste Elina Babkina, Nnamaka, Milka Bjelica, Monique Currie și Natalie Novosel.

Campioana României va juca pe 8 şi 9 decembrie, la Târgovişte, o dublă cu BC Danzio Timişoara, partidele contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Din cauza programului aglomerat de la finele lui 2012, CS Municipal şi-a reprogramat meciurile de cupă, iar adversara din Banat a fost de acord ca ambele manşe să le dispute în deplasare. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!