Stiri

Nu-i bai, îi baschet 3 la 3! Joacă la Cluj Streetball, powered by Raiffeisen Bank

Mihai Iordan

Mihai Iordan
23.06.2016

Cea de-a patra etapă din Raiffeisen Bank Challenger Tour, circuitul național de baschet 3x3, va avea loc la Cluj, în parcarea centrului comercial Polus în zilele de 25 și 26 iunie.

Aproape 200 de jucători s-au înscris pentru a participa la competiția marca Sport Arena Streetball.  Cele mai bune echipe de baschet trei la trei din țară sunt în căutarea punctelor din clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings, dar și a premiilor în valoare totală de 20.000 de lei.

Știința București și Choco Loco au dominat până acum turneele din circuitul național, prima câștigând la Iași Streetball, iar cea de-a doua în București, la Poli Streetball dar și la Brașov. Ambele și-au asigurat deja biletele pentru Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internațional care va avea loc pe 13-14 august. 

La același turneu se va califica și învingătoarea categoriei Open Masculin de la Cluj Streetball.

Nu doar jucătorii vor avea de câștigat ci și spectatorii, care vor putea deveni la rândul lor staruri pe terenul de baschet în concursurile cu premii oferite de către partenerii competiției.

Circuitul național de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Challenger Tour va continua cu ultima etapă, cea de la  Constanța, 6-7 august, în urma căreia vom afla și ultima echipă calificată la Challenger.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3x3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3x3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Turneul este organizat de Sport Arena Streetball în colaborare cu Polus Center și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate