Stiri

O fostă adversară a Energiei a câștigat FIBA Europe Cup

Paul Olar

Paul Olar
02.05.2016

Fraport Skyliners este prima câștigătoare a FIBA Europe Cup. Formația din Germania a răpus în finala competiției pe Varese, scor 66-62. Confruntarea a avut loc duminică seara, în Franța, la Chalon-sur-Saone.

După un sfert de debut echilibrat, italienii au intrat la cabine sub adăpostul a șase lungimi, 31-25. Mai mult, în actul trei, americanul Davies și-a desprins colegii la 12 puncte, 45-33. Fraport a redus spectaculos din diferență în secvența decisivă, câștigată cu 15-28. Fundașul Jordan Theodore a egalat la 62, cu un minut rămas din confruntare.

Rihards Kuksiks, fostul jucător al lui BCM U Pitești, a încercat să răspundă, însă fără succes. Theodore s-a avântat din nou de la trei puncte, însă a fost faultat și a marcat toate aruncările de la linia de pedeapsă. Varese s-a străduit din nou să revină, Maalik Wayns ratând de la semi-distanță. Balonul a ajuns în mâinile pivotului Johannes Voigtman, care a stabilit scorul final.

Quantez Robertson a totalizat 15 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Jordan Theodore a contribuit prin 13 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Johannes Voigtman a pus pe tabelă 12 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, Chris Wright s-a remarcat cu 19 puncte, 3 assist-uri și 2 recuperări. Rihards Kuksiks a izbutit 6 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!