Stiri

O nouă victorie impresionantă pentru echipa lui Emi Cățe în Liga ACB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2019

UCAM Murcia continuă seria bună de jocuri din Liga ACB. Echipa pentru care evoluează internaționalul român, Emanuel Cățe, a obținut o nouă victorie impresionantă, de această dată pe terenul lui Estudiantes Madrid. UCAM Murcia a făcut o partidă excelentă în capitala Spaniei și a câștigat cu un categoric 110-86.

Trupa condusă de Sito Alonso s-a desprins încă din startul partidei, profitând de jocul excelent al lui Milton Doyle de la distanță, cel care marca în primul sfert 5 coșuri de la distanță și își ajuta echipa să conducă cu 32-17 după primele 10 minute. Jocul s-a echilibrat în actul secund dar Murcia avea un avantaj consistent la pauză, 60-44. Totul s-a tranșat imediat după pauză, când UCAM Murcia reușea un parțial de 29-19. Estudiantes a câștigat ultima secvență de joc dar nu avea cum să mai emită pretenții la victorie.

Emi Cățe a fost utilizat doar 8 minute de Sito Alonso în partida de la Madrid. Pivotul român a încheiat partida cu 4 recuperări și un turnover iar fără să arunce la coș a avut un indice al eficienței de 3 unități.

Milton Doyle a fost cel mai bun marcator al partidei cu 20 de puncte plus 3 pase decisive și o recuperare. Luka Mitrovic a terminat în double-double, 19 puncte și 10 recuperări, la fel ca Ovie Soko, 12 puncte și 11 recuperări. Căpitanul Sadiel Rojas a venit cu 12 de pe bancă pentru UCAM Murcia.

Ludde Hakanson și Shayne Whittington au fost principalii artizani de la Estudiantes, cu câte 17 puncte fiecare.

UCAM Murcia ajunge la un record de 8 victorii și 16 înfrângeri și părăsește locurile retrogradabile din Liga ACB. În etapa viitoare, echipa lui Emi Cățe are meci tot cu implicații în subsolul clasamentului, pe teren propriu cu Fuenlabrada.

foto: acb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!