Stiri

O nouă victorie pentru Emi Cățe și UCAM Murcia în Liga ACB

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.12.2018

UCAM Murcia, echipa românului Emi Cățe, a obținut cea de-a 5-a victorie stagională în Liga ACB după ce a trecut pe teren propriu de Montakit Fuenlabrada cu scorul 76-65. 

Pivotul român a jucat doar 5 minute în acest duel, reușind totuși să-și treacă în cont 4 puncte, având procentaj maxim la aruncările din acțiune, pentru un indice total la eficiență de 3 unități. Cățe are până în prezent 10 partide bifate în campionatul spaniol de baschet, timp în care a reușit să acumuleze medii de 5.7 puncte, 3.2 recuperări și 7.4 în dreptul productivității. Toate aceste cifre au fost contabilizate într-o medie de aproape 15 minute petrecute pe suprafața de joc. 

UCAM Murcia ocupă poziția a 10-a în Liga ACB din totalul de 18 locuri, având o linie de clasament formată din 5 meciuri câștigate și 6 pierdute, cu un total de 16 puncte acumulate. În runda următoare, Cățe și compania se vor deplasa în fieful lui Real Madrid. 

*Foto: championsleaguea.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!