Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O partidă deschisă oricărui rezultat la Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.10.2015

Liga Națională

Etapa II

Sâmbătă, 10 octombrie

Sala Sporturilor Dunărea

0-1 Fișa meciului 0-1

Phoenix Galați primește vizita celor de la BCM U Pitești, la prima apariție în fața publicului gălățean la un joc oficial din campionat. Băieții  lui Florin Nini și Bogdan Bălănică s-au antrenat la intensitate maximă toată săptămâna și vor să spargă gheața și să obțină prima victorie.

Echipa gălățeană a pierdut în runda inaugurală confruntarea din fieful Energiei Tg. Jiu, scor 62-72. Ucraineanul Yaroslav Lemyk a fost principalul marcator cu 22 de puncte, reușind și 9 recuperări. Echipa piteșteană se deplasează la Galați cu gândul de a se impune. BCM U a cedat primul joc din campionat și nu își mai permite pași greșiți.

Argeșenii au debutat cu o penalizare de 3 puncte, iar acest lucru îi obligă să nu mai facă pași greșiți. Rămâne de văzut în ce măsură va evolua pentru oaspeți Tauras Jogela. Lituanianul nu și-a putut ajuta echipa la meciul cu SCM U

Craiova din cauza unei mici accidentări. În prima etapă, piteștenii au cedat în prelungiri pe teren propriu partida cu SCM U Craiova, scor 58-64. Rihards Kuksiks a contribuit cu 17 puncte și 12 recuperări.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Polivalentă Dunărea. 

*Foto: BCM U Pitesti

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Articol
    Catalin, cred totusi ca loturile echipelor nu se compara ca sa fie un meci deschis oricarui rezultat. Poate doar sa nu joace Jogela ca sa fie asa. Hai BCMU

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Chiar e deschis oricarui rezultat si daca nu suntem atenti o sa ne-o luam bine! Ai uitat ca ne-au batut in presezon la 20 de puncte si in al 2-lea meci abia am batut la un punct? Noi avem romanii mai buni ca in rest la straini nu stau nici ei rau- totusi Pesic si Bojovic nu sunt chiar petarde!

      cu 8 ani în urmă (09.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM U
    Eu cred ca daca suntem concentrati 100% vom castiga. In primul meci amical in care Galatiul ne a invins au jucat minute bune Caprarescu, Alexiu. Lotul nostru e clar mai bun decat al lor, sper sa se demonstreze asta pe parchet. Cu un Ross in forma, un Mladenovici la capacitate normala si cu tinerii Jogela si Bobrov care sa aduca energia de care echipa are nevoie, vom castiga! Hai Pitesti, hai BCMU!

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești PitestiuAntic :

    Rusine Totalbaschet
    Domnilor de la TotalBaschet...ce fel de articol e asta? BCMU e peste Galati din orice punct de vedere...doar din privinta celor -3puncte nu suntem.
    Asa ca pe viitor va rog sa aveti mai multa atentie in ceeace priveste articolele fata de BCMU...Sa numai cautati drama in articole cu Pitestiu ca oricum e o drama tot ce se intampla aici.
    Sper sa nu ii facem Pe Nini si Balanica antrenori si pe nou-promovati jucatori...
    HAI BCMU!

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      modestie
      Nu va inteleg reactia. De ce sa le fie rusine celor de la TotalBaschet? Au jignit pe cineva? Mai degraba il jigniti voi pe Nini. Nu uita ca are castigata Cupa Romaniei cu Energia. Poate nu e un mare antrenor dar ...
      In concluzie mai usor cu "suprematia" ca niciodata nu se stie.

      cu 8 ani în urmă (09.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Pitesti
    Hai fratilor ca nu v-a injurat de mama, ce sariti asa...nu inteleg de ce meciul nu ar fi deschis oricarui rezultat.
    Este minunat ca sunteti optimisti, pozitivi si va sustieti echipa dar asteptati finalul meciului si daca castigati la 20-30 puncte apoi sariti pe om :)
    Bafta

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Nu sare nimeni. Hai Pitesti!

      cu 8 ani în urmă (09.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    calm
    Hai fratilor sa ne calmam, TOTALBASCHET chiar nu a facut nici o greaseala, sa aratam ca suntem oameni intelegem si pe unii si pe ceilalti, sa speram ca echipa isi va reveni, Jogela la fel cel care a invins aproape de unul singur pe Dinamo, un Dinamo care apoi a invins Clujul.
    RESPECT TOTALBASCHET!!!

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bca
    O partida deschisa oricarui rezultat,dar eu simt ca pitestiul va castiga...

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!