OFERTĂ PUBLICITATE. A mai rămas un singur Campionat European de prezentat. Grăbește-te! Joi va începe!


TotalBaschet.ro, site-ul de baschet numărul #1 în România, vine în întâmpinarea companiilor care doresc să își promoveze numele pe site cu o super ofertă de publicitate.

TotalBaschet.ro oferă companiilor interesate  posibilitatea sponsorizării secțiunii de juniori a site-ului pe parcursul unui Campionat European de juniori la care ia parte echipa națională a României.

Astfel, pentru doar 200 RON, în partea dreaptă a secțiunii va fi afișat un banner cu textul ”Numele companiei dumneavoastră prezintă Campionatul European U...”, iar bannerul va fi legat de site-ul oficial sau de un articol de prezentare a ofertei dumneavoastră. Bannerul va intra pe site cu o zi înaintea începerii turneului și va ieși la o zi după terminarea acestuia.

De asemenea fiecare articol dedicat turneului respectiv va avea în subtitlu și descriere formularea: ”Articol prezentat cititorilor TotalBaschet.ro de........”

Secțiunea de Juniori este a treia cea mai accesată secțiune a site-ului după cele dedicate Diviziilor A masculin și feminin. Interesul va crește pe parcursul Campionatelor Europene având în vedere că, în afara celui de U20 masculin, la toate celelate este prezentă și naționala României, iar două dintre ele au loc în țara noastră.

Campionatele Europene de care vă puteți lega numele sunt:

Juniori U16 feminin - 12 - 22 iulie
Juniori U16 masculin - 19 - 29 iulie (București)
Juniori U18 feminin - 26 iulie - 5 august (București)
Juniori U18 masculin - 9 - 19 august
Juniori U20 feminin - 16 - 26 august

Campionatele desfășurate la București au fost prezentate de Vertical Jump, iar numele companiei a fost afișat pe parcursul celor aproximativ 20 de zile de campanie de peste 30.000 de ori.

Campionatul U20 feminin a fost contractat deja, detalii despre noul parteneriat urmând a fi făcute publice zilele următoare.

Așadar, a mai rămas de prezentat doar Campionatul European de Juniori sub 18 ani, care va începe joi, 9 august!

Companiile interesate de oferta noastră sunt rugate să ne contacteze imediat la adresa contact[at]totalbaschet.ro.

Pentru cluburile de juniori interesate de ofertă se oferă un discount de 25%.

TotalBaschet.ro, partenerul tău!