Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

OFICIAL. Cornel Lungu și-a prezentat demisia din postura de președinte al BC Mureș Târgu Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.03.2017

Sursele Total Baschet se confirmă în ceea ce privește demisia lui Cornel Lungu din postura de președinte al BC Mureș Târgu Mureș. Site-ul oficial al mureșenilor precizează că în cadrul Adunării Generale Extraordinare a formației, organizată în cursul zilei de azi, Cornel Lungu și-a prezentat demisia. În locul acestuia a fost votat un nou președinte în persoana lui Kibedi Zoltan.

Cornel Lungu nu se va retrage din organigrama BC Mureș Târgu Mureș, el urmând a ocupa funcția de vicepreședinte al clubului. Tot la capitolul staff tehnic, Beres Lorant a demisionat din funcția de vicepreședinte și a fost „promovat” în funcția de președinte al Consiliului Director cu atribuții de manager sportiv.

Vă prezentăm întreg comunicatul de presă al BC Mureș Târgu Mureș.

Astăzi s-a reunit într-o şedinţă extraordinară Adunarea Generală a Membrilor Fondatori BC Mureş.

La această şedinţă dl. Cornel Lungu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte BC Mureş.

Adunarea Generală a acceptat demisia preşedintelui şi s-a votat un nou preşedinte la conducerea clubului în persoana domnului Kibédi Zoltán. 

Fostul preşedinte, dl. Cornel Lungu a trecut în funcţia de vicepreşedinte al clubului.

Totodată dl. Béres Lóránt a demisionat din funcţia de vicepreşedinte şi a fost numit în funcţia de preşedinte al Consiliului Director al BC Mureş cu atribuţiuni de manager sportiv. 

În perioada următoare, în foarte scurt timp se va desfăşurea preluarea prerogativelor de către noul preşedinte al BC Mureş, iar după acel moment Consiliul de Administraţie al clubului se va reîntruni încă o dată.

Vom reveni cu amănunte!

Sperăm ca această mutare să fie de bun augur în viaţa echipei noastre, care s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme materiale, dar totuşi a jucat din nou finala Cupei României.

Hai BC Mureş! 

Mai citiți și:

ACTUALIZARE. Cornel Lungu și-a prezentat demisia din postura de președinte al BC Mureș Târgu Mureș

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73 :

    Trist
    De acum o sa curga miere peste tot (a se citi: toata lumea o sa investeasca in BCM). :(

    cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor!

      cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Politic!
    UDMR si-a atins scopul!

    cu 7 ani în urmă (03.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ....
    imi este rusine ca in anul 2017 la meciuriile de baschet de la tg-mures, crainicul salii...trebuie sa traduca orice faza sau comentariu si in maghiara...rusineeeee....traim in Romania....nu in Ungaria.....rusine......si toate scandariile penibile in maghiara....mai bine s-ar muta echipa BC MURES in Ungaria.....

    cu 7 ani în urmă (04.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!