Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Octavian Boian: „Ne este un pic mai greu în primele 2 sferturi deoarece junioarele pe care le avem sunt mai puţin experimentate”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.10.2018

CSM Satu Mare a câștigat cu 85-65 în fața Universității Cluj-Napoca, în etapa a 3-a din grupa A a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Octavian Boian a condus echipa vicecampioană din postura de antrenor principal, după ce CSM s-a despărțit de Marius Dobă. Alb-roșiile s-au desprins în repriza secundă, când echipele nu mai sunt obligate să aibă în teren jucătoare sub 23 de ani.

„Ne bucurăm că am câştigat, însă nu ne-am atins toate target-urile. Mai avem multe lucruri de îmbunătăţit, chiar şi la ceea ce a mers bine în meciul cu echipa din Cluj. Îmi doresc să creştem şi să fim mai constanţi de la meci la meci. Ne este un pic mai greu în primele două sferturi deoarece junioarele pe care le avem la echipă sunt mai puţin experimentate şi le vine greu să reacţioneze imediat la ceea ce se întâmplă, la ceea ce aud, la ceea ce au de făcut. Urmează două deplasări foarte grele. Ne dorim să facem jocuri bune şi sunt convins că vom câştiga ambele meciuri dacă vom avea un baschet de calitate”, a declarat Octavian Boian după partida din etapa a 3-a, citat de informatia-zilei.ro

CSM Satu Mare are un bilanț de două victorii și o înfrângere în grupa A din LNBF. Pentru vicecampioană urmează două deplasări până la finalul turului din prima fază a sezonului regulat. Sătmărencele joacă în 27 octombrie la Târgoviște, iar în 4 noiembrie pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC.

*foto: frissujsag.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!