Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Calotă: “Oradea este ca un leu rănit, oricine poate câştiga”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
25.10.2014

Foto: csusibiu.ro

Octavian Popa Calotă a vorbit pentru Total Baschet despre meciul pe care CSU Sibiu îl va disputa acasă, în cadrul etapei a 4-a din Liga Naţională de Baschet masculin, în compania formaţiei CSM Oradea. Jucătorul “galben-albaştrilor” se aşteaptă la o replică dură din partea orădenilor, chiar dacă CSM Oradea traversează o perioadă nefastă, presărată cu două înfrângeri consecutive. Fundaşul ofensiv al sibienilor consideră că dubla victorie din Cupa României, pe care a obţinut-o CSU Sibiu în faţa lui CSM Oradea, nu mai contează într-un astfel de meci.

“Oradea este ca un leu rănit. Cred că acest meci va fi extrem de dificil pentru ambele echipe. Atât noi, cât şi ei avem nevoie de victorie. Cred că o să fie un meci pe cinste. Nu există o favorită certă, meciul este deschis oricărui rezultat. Acum nu mai contează confruntările din Cupa României, noi ne pregătim din greu şi suntem gata să lăsăm totul pe parchet, duminică.”

Partida CSU Atlassib Sibiu – CSM Oradea va avea loc duminică, în Sala “Transilvania” din Sibiu, începând cu ora 17:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!