Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: "Timişoara joacă tare acasă, dar noi suntem echipa pe val"

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
22.12.2014

Coordonatorul de joc al "galben-albaştrilor", Octavian Popa Calotă, este de părere că BC Timişoara este un adversar extrem de redutabil pe propriul teren, însă crede că forma foarte bună prin care trece CSU Atlassib Sibiu ar putea să încline decisiv balanţa în favoarea echipei sale.

"Nu cred ca are vreo relevanță ce s-a întâmplat ultimele meciuri, nici pentru ei, nici pentru noi. Se știe că Timișoara joacă tare, joacă bine acasă, au fanii de partea lor, bineînțeles, și au o sală plină, de fiecare dată. Ne va aștepta o partidă foarte dificilă cred eu, cu o echipă serioasă, cu buget serios, din câte am înțeles, dar încă suntem pe val, sper să câștigăm. Cu puțină șansă și, dacă ne respectăm planul de joc stabilit, cred că o să câștigăm", a spus Octavian Popa Calotă.

BC Timişoara – CSU Atlassib Sibiu va avea loc mâine, începând cu ora 17:00, în Sala "Constantin Jude" din Timişoara, şi meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2.

*foto: csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    Hai CSU!
    In meciurile din deplasare ar trebui sa vorbim pe teren, pana acum liniste totala si nu stiu de ce dar nu cred ca vom castiga nici acest meci in deplasare. Daca nu am invins Mediasul nu vad cum vom invinge Timisoara. Sper doar sa nu repetam evolutiile jenante din meciurile cu Energia si cu Steaua. Bafta oricum si sper totusi sa ne faceti o surpriza placuta maine.

    cu 9 ani în urmă (22.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!