Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: "Va fi o partidă dificilă, împotriva unei echipe cu jucători valoroși"

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
30.10.2014

Fundașul ofensiv de la CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă a vorbit pentru Total Baschet despre partida pe care echipa sa o va disputa ȋn deplasare, ȋn compania formației U Banca Transilvania Cluj-Napoca. Jucătorul "galben-albaștrilor" consideră că U BT Cluj-Napoca este o echipă foarte bine organizată, cu jucători care pot face diferență ȋn orice moment al partidei, iar cheia succesului, ȋntr-un astfel de derby, ar fi concentrarea pe ȋntreaga durată a meciului.

"Va fi un meci dificil pentru noi, vom juca ȋmpotriva unei echipe puternice. Bine pusă ȋn teren, cu o rotație lungă și cu jucători valoroși. Trebuie să fim concentrați pe tot parcursul meciului, pentru a avea șanse la victorie. Cred că meciurile de anul trecut din play-off nu au nicio relevanță acum. Sper să fie un meci disputat, plăcut pentru cunoscătorul de baschet, un meci demn să fie numit derby-ul Ardealului", a declarat Octavian Calotă.

Partida U Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSU Atlassib Sibiu se va disputa vineri, 31 octombrie, ȋn Sala Sporturilor "Horia Demian", ȋncepând cu ora 18:00, și va conta pentru etapa a cincea a LNB masculin.

*Foto: Silvana Armat/Turnul Sfatului

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!