Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă, omul meciului în victoria cu SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
22.12.2017

popa calota

SCM Timișoara continuă seria victoriilor de pe teren propriu. Deși au avut un început bun de meci, craiovenii au cedat în fața timișorenilor, scor 107-95. Elevii lui Tudor Costescu ajung astfel la 8 victorii și 2 înfrângeri.

Octavian Popa Calotă a fost omul meciului pentru echipa sa, cu 23 de puncte, 7 recuperări și 8 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +33. În cele 34 de minute jucate, fundașul a reușit să marcheze 8/12 de 2 puncte, 1/6 de 3 puncte și 4/4 de la linia de libere.

Calotă a adunat în cele zece etape o medie de 12.4 puncte, 4 recuperări și 4.2 pase decisive pe meci.

Al doilea marcator pentru timișoreni a fost Milos Komatina, care în cele 35 de minute jucate, a reușit 23 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

 După această etapă, SCM Timișoara a preluat locul de lider al clasamentului LNBM.

*foto: facebook BC SCM Timișoara

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    SUTISTII !!!!!!!!!
    Nu este un titlu de film ci este caracterizarea acestor maimutoi (antrenori, jucatori, etc) ILEGALISTI ai SCM CRAIOVA, care meci de meci, indiferent de adversar fac tot ceea ce este cu putinta pentru a PRIMI SUTA DE PUNCTE.
    Nu le este deloc rusine avand in vedere salariile pe care le incaseaza. Daca s-ar face publica o stafel de lista si a-ti vedea ce salariu ridica ORBEANU and Co. de la club cred ca lumea i-ar lua cu pietre. Dar din ticalosiile de la club se infrupta cine trebuie si astfel de pune batista pe tambal.
    Nu conteaza ca lumea nu mai vine la meci, ca luam suta de puncte indiferent de adversar si de locul de disputare al meciului.
    Si pe aceste vremuri unde se dramuieste fiecare banut (public sau privat) o gasca isi bate joc de sport si de juma de milion de euro.
    SCADENTA ??????

    cu 6 ani în urmă (22.12.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Acum
    ... fără să-i știrbesc din meritele lui Kevin, un meci cu Craiova e cel mai potrivit pentru un season high.

    cu 6 ani în urmă (22.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!