Stiri

Oferta specială în shop Totalbaschet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.03.2013

Tricoul oficial Jam Session All Star Game, alături de un breloc cu minge de baschet vă sunt oferite la un preț special, doar 30 de lei, cu 40 la sută reducere față de prețul inițial al pachetului. 

+
40% Reducere - Preț: 30 lei

Tricourile Evolution și Eat, Sleep, Streetball, dedicate tuturor pasionaților de baschet, alături de breloc vă sunt oferite la doar 40 de lei, cu 30 la sută reducere față de prețul inițial al pachetului.

+
sau
 +
30% Reducere - Preț: 40 lei

Tricourile sunt 100% bumbac iar imaginile sunt imprimate digital! Sunt disponibile mărimile: S, M, L, XL, XXL.

Comenzile se pot face prin mail la adresa shop(at)totalbaschet.ro sau pe pagina de contact a site-ului nostru. În mail trebuie să menționați datele dumneavoastră de contact, ce pachet doriți și mărimea tricoului.

Taxele de expediție sunt suporte de către cumpărător!

Comandă acum acest pachet!

Ofertă limitată!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!