Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oficial. Cum arată grupele din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.01.2019

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a validat astăzi repartizarea echipelor în faza secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Este oficial faptul că CSM VSKC Miercurea Ciuc va juca în Grupa Albastră, a treia valorică, în urma retragerii celor de la Cuza Sport Brăila.

Conform regulamentului, echipele din Grupa Roșie vor lua mai departe toate punctele acumulate în prima fază, în timp ce în celelalte trei grupe se va porni de la zero.

Iată componența grupelor din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin, confirmată de pagina de facebook a forului de specialitate:

Grupa Roșie: BC CSU Sibiu, U-BT Cluj-Napoca, SCM U Craiova, CSM CSU Oradea, BCM U FC Argeș Pitești, SCM Timișoara

Grupa Galbenă: Steaua București, Dinamo Știința București, CSO Voluntari, CSM Mediaș, Athletic Constanța, CSM Phoenix CSU Galați

Grupa Albastră: CSM Târgu Mureș, CSM Sighetu Marmației, CSM Focșani, ACS Târgu Jiu, Rapid București, CSM VSKC Miercurea Ciuc

Grupa Verde: CS Agronomia București, CN Aurel Vlaicu București, CS Universitatea Cluj-Napoca

Faza a doua a campionatului va începe în 19 ianuarie.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @Eduard Popa si/sau TB
    Ai/ati lamurit pana la urma cum se joaca avand in vedere ca sunt 22 de echipe in loc de 24, cat ar fi fost necesar pentru 3 grupe de 8 in ultima faza a campionatului?
    Merci.

    cu 5 ani în urmă (14.01.2019)
    • Eduard Popa:

      @StudentU
      Probabil 1-8, 9-16, 17-22. Trimit o intrebare si vedem ce ni se raspunde.

      cu 5 ani în urmă (14.01.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Interesantă grupa galbenă... Cei de la Mediaș par a porni ușor dezavantajați logistic / financiar de deplasările lungi în sud și sud-est... În grupa roșie a rămas doar vestul (geografic am asimilat și Craiova și Pitești).

    cu 5 ani în urmă (14.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!