Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oficialii SCM Timișoara sunt încrezători că vor evolua și sezonul următor în LNBM

Mihai Iordan

Mihai Iordan
09.06.2019

Oficialii SCM Timișoara sunt încrezători că vor evolua și sezonul următor în LNBM

Ilie Trițoiu a rămas singur la SCM Timișoara după pensionarea lui Vermeșan și reactivarea politică a directorului Țoancă

Săptămâna viitoare vom cunoaște echpele înscrise în ediția 2019/2020 a Ligii Naționale de Baschet masculin. Federația Română de Baschet a anunțat ziua de 15 iunie ca fiind limita pentru înscrierea în competiție respectiv data limită pentru ca SCM Timișoara și Phoenix Galați să-și achite datoriile față de federație și jucători.

O necunoscută rămâne participarea în următoarea ediție de campionat a formației Sport Club Municipal Timișoara, grupare ce are la activ o serie de interdicții dictate de Federația Internațională de Baschet și este nevoită să plătească peste 150.000 de euro pentru a mai putea exista pe harta baschetului românesc.

Cu toate că nu au găsit soluții de a achita datoriile, oficialii SCM sunt încrezători că următorul an competițional îi va regăsi între echipele de top din baschetul românesc. Fără Adrian Vermeșan, pensionat după dubla pierdută în fața SCM U Craiova, și cu directorul Radu Țoancă pe pas de reactivare politică, Ilie Trițoiu încearcă să mențină clubul pe linia de plutire cu promisiuni privind sezonul următor. Oficialul bănățean le-a comunicat sportivilor să nu se grăbească în a semna cu alte formații deoarece cu toții sunt doriți să continue și în sezonul următor alături de gruparea alb-violetă. 

În altă ordine de idei, Curtea de Apel Timișoara a stabilit data de 12.06.2019, dacă nu vor exista întârzieri, ca fiind cea în care își va pronunța decizia definitivă cu privire la apelul formulat de SCM Timișoara în litigiu cu cei patru sportivi. Conform deciziei FRB, indiferent de ceea ce va decide Curtea de Apel Timișoara, în cazul în care bănățenii nu vor achita datoriile până pe data de 15 iunie 2019, nu vor avea dreptul de a mai participa intr-o competiție organizată de forul românesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!