Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov a ajuns la o înțelegere cu Elena Ramona Dănălache

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.08.2017

Olimpia Brașov continuă campania de achiziții pentru noul sezon competițional. Ultima noutate a echipei de sub Tâmpa este Elena Ramona Dănălache, jucătoare care sosește la Brașov de la Politehnica Iași.

În vârstă de 21 de ani, Elena Ramona Dănălache măsoară 168 cm și evoluează pe postul de fundaș. A bifat 25 de meciuri în stagiunea precedentă de campionat, reușind 4.3 puncte, 1.4 recuperări și 1.1 pase decisive. În cele două meciuri din Cupa României, Dănălache a avut medii statistice de 9 puncte, 3 recuperări și 2.5 pase decisive.

În momentul de față, lotul Olimpiei Brașov a ajuns la 15 jucătoare: Portia Durrett, Biljana Pesovic, Kristina Higgins, Gabriela Irimia, Diana Moraru, Ashley Morrissette, Ieva Kazlauskaite, Elena Ramona Dănălache (senioare), Amira Al Ash Hab, Maria Ferariu, Iulia Brezoi, Anamaria Pop, Daria Rusu, Teodora Patrascu și Ioana Petrescu (junioare).

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Gabi Irimia
    A patra echipa la care o sa evolueze intr_un sezon. Sunteti haiosi!

    cu 6 ani în urmă (26.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!