Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov încheie turul pe teren propriu într-un duel cu CST BC Alexandria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2014

Olimpia CSU Braşov

LNBF

Etapa 13

22.11.2014

Ora 15:00

CST BC Alexandria
6-5 Fișa meciului 9-3

Ultima etapa a turului Ligii Naționale de Baschet Masculin programează sub Tâmpa meciul dintre Olimpia CSU Brașov și CST BC Alexandria. Partida este găzduită va fi găzduită de Sala D.P Colibași iar startul este programat pentru ora 15:00, sâmbătă, 22 noiembrie.

Înaintea acestei etape, echipa gazdă se află pe primul loc sub linia care duce în playoff, cu 6 victorii și 5 înfrângeri. Formația din Alexandria stă mai bine clasament iar cu 9 victorii și 3 înfrângeri se situează pe poziția a 5-a.

Cele două combatante de sâmbătă trec printr-o formă bună. Olimpia CSU Brașov a câștigat 3 din ultimele 5 partide, insuccesele venind în fața lui CSM Târgoviște respectiv ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. CST BC Alexandria a pierdut un singur meci în această lună, chiar ultimul disputat, cel de pe teren propriu cu Phoenix Galați. Astfel partida dintre Olimpia CSU Brașov și CST BC Alexandria se anunță unul spectaculos și în același timp unul deschis oricărui rezultat.

La istoricul confruntărilor directe, CST BC Alexandria are câștig de cauză. Echipa din Teleorman a câștigat 8 partide din 10 disputate în fața formației din Brașov. În acest sezon cele două echipe s-au mai întâlnit de două rânduri, în Cupa României. Echipa lui Dan Calancea a câștigat pe teren propriu la o diferență de 2 puncte iar la Alexandria a cedat la 11 lungimi și astfel, teleormănencele au mers mai departe.

Partida de la Brașov va fi condusă de o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Anica și Mihai Szilagyi iar comisar al partidei va fi domnul Radu Bucerzan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!